• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Saturday - een gratis  fruitbox bij een Campus set
Sunday -  15% korting op de Take a break producten
Cyber Monday - een gratis Ellipse snackpot 350ML bij twee Ellipse producten

Sluiten
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Verjaardag vieren in de winter

dinsdag 18 oktober 2022

Het is bitterkoud en er ligt een prachtig laagje sneeuw. Vier jij jouw verjaardag ook in de winter? Dit mag de pret niet drukken! Wij hebben de beste ideeën voor kinderverjaardagsfeestjes in de winter verzameld, zodat je een geweldig winters verjaardagsfeestje kunt geven. Laat je inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee om je handen op te warmen. We geven ook tips voor volwassenen.

Verjaardag vieren: tips voor volwassenen

Elke winter is het weer zo ver en sta jij voor een dag in het middelpunt van de belangstelling. De zon zal misschien niet schijnen, maar toch zullen jouw lieve vrienden en familie er alles aan doen om jou die dag in het zonnetje te zetten. Daarom is het extra leuk om jouw verjaardag op een bijzondere manier te vieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een winterbarbecue? Zo hoef jij niet uren in je eentje in de keuken te staan en geniet iedereen volop van lekker eten! Hang gezellige lichtjes op in de tuin en maak eventueel een kampvuur zodat iedereen het lekker warm heeft. Denk ook aan warme drankjes zoals hete chocolademelk en koffie en thee.

Tip: Gebruik voor de drankjes een handige thermosfles zodat het heerlijk warm blijft!

Verjaardag thuis vieren ideeën

Ga jij jouw verjaardag thuis vieren en weet je nog niet hoe? Er zijn oneindig veel leuke manieren om je verjaardag te vieren! Het thema ‘winter’ is een erg leuk thema. Tover je woonkamer om in een prachtig winterlandschap door posters van besneeuwde bergen op te hangen en mooie ijskristallen decoratie. Zorg dat alles bij het thema ‘winter’ past en bak bijvoorbeeld koekjes in de vorm van sneeuwmannen of muffins met ijskristallen als versiering.

Iets bakken

Samen met de kinderen koekjes of muffins bakken is een leuke activiteit. Het huis zal heerlijk ruiken en als de koekjes in de oven staan, kunnen de kinderen leuke spelletjes doen. Als je geluk hebt, ligt er sneeuw. Ga dan heerlijk naar buiten en laat de kinderen een sneeuwpop bouwen. Is er geen sneeuw? Het is ook leuk om een mooie tekening over de winter maken.

Een beetje kou is niet erg

Het maakt niet uit dat het koud is, want de kinderen kunnen zich warm aankleden. Zo kun je zelfs in de winter een leuke speurtocht voor de kinderen bedenken. Neem alle kinderen mee naar het bos en wandel door een betoverend winterlandschap. Schrijf op de uitnodiging dat jullie naar buiten gaan als het mooi weer is, zodat alle kinderen sjaals en handschoenen meenemen. Zorg dat je ook een plan B hebt voor als het bijvoorbeeld regent. Dan kun je samen naar een leuke winterfilm kijken.

Coole verjaardag

Misschien vind je het jammer dat jij jouw verjaardag niet buiten op een terrasje kunt vieren in je mooiste zomeroutfit, maar met deze ideeën verdwijnen die gedachtes als sneeuw voor de zon. Ook in de winter kun jij er een onvergetelijke dag van maken. Weer of geen weer!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!