• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Verrassing! Cadeaus voor je vriend

woensdag 27 april 2022

Vrienden zijn onmisbaar in het leven want met hen kun je alles delen, samen huilen en samen lachen. Onze vrienden zijn van onschatbare waarde en verdienen daarom een bijzonder cadeau. Wie weet is jouw vriend binnenkort jarig of wil je zomaar een cadeau geven. Wat de reden ook is, in dit artikel geven we tips voor de leukste cadeaus voor je vriend. Want ook als jullie een stel zijn zul je jouw vriend ongetwijfeld ontzettend blij maken met een van deze cadeaus!

De leukste cadeaus voor je vriend

De leukste cadeaus voor je vriend vind je door na te denken over wat zijn hobby’s zijn want juist als hij met zijn hobby bezig is, beleeft hij de tijd van zijn leven. Speelt je vriend graag games? Geef hem dan bijvoorbeeld een game controller van chocolade. Hier zal hij vast om kunnen lachen en hij zal heerlijk smullen van de chocolade. En gaat hij graag sporten? Geef hem dan een gepersonaliseerde waterfles

Uniekefles

Originele cadeaus vriend

Iedereen krijgt wel eens een cadeau waar hij of zij niets aan heeft. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Bedenk wat jouw vriend echt zou kunnen gebruiken. Zit jouw vriend bijvoorbeeld vaak achter de laptop? Dan maak je hem vast blij met een verstelbare laptoptafel. Dat is een super praktisch cadeau en voorkomt ook nog eens dat hij een slechte houding aanneemt. Heeft hij af en toe toch last van zijn nek of schouders? Dan zal hij vast geen nee zeggen tegen een massage van jou. Kondig de massage op een originele manier aan met zelf gemaakte tegoedbonnen. Hoe leuk is dat!

Cadeaus voor beste vriend

Je bent al jaren bevriend met die geweldige maat van je. Hoog tijd om hier even bij stil te staan. Het is een leuke aanleiding voor een cadeau. Wil je liever geen fysiek cadeau geven? Bedenk dan een leuke activiteit of bestemming. Bezoek bijvoorbeeld een concert of festival en ga helemaal los onder het genot van een drankje. Ben je geen feestbeest en blijf je liever thuis? Kies dan een leuke film of speel spelletjes tot diep in de nacht. Een lekker drankje en heerlijke snacks mogen natuurlijk niet ontbreken. Serveer de snacks op een origineel cadeau: een tapasplank. 

Beste cadeaus voor je vriend

Liefde gaat door de maag. Bedenk wat jouw vriend graag eet of drinkt en laat je hierdoor inspireren. Drinkt jouw vriend graag een wijntje? Dan drinkt hij dat van nu af aan uit zijn nieuwe lievelingsglas want jij geeft hem een gepersonaliseerd wijnglas met zijn naam erin gegraveerd. Wil je het nog persoonlijker maken en teken je graag? Teken dan zelf een etiket en plak dit op een fles. Doe dit op een onbewaakt moment en kijk of het hem opvalt. Een cadeau geven was nog nooit zo leuk!

Vreugde werkt aanstekelijk

Wil je een vrolijk cadeau geven? Kies dan voor iets met kleur, bijvoorbeeld een mooi schilderij voor aan de muur of maak een bucketlist in de vorm van afbeeldingen. Print leuke afbeeldingen van bestemmingen uit en maak er een collage van. Elke keer als jouw vriend naar deze collage kijkt, kan hij even wegdromen van jullie toekomstige avontuur.

Zoek de natuur op

Kom even tot rust en beleef samen een fijne dag in de natuur. Er zijn genoeg leuke plekken waar je samen kunt gaan fietsen of wandelen. Ga bijvoorbeeld samen een weekendje naar de kust en maak een romantische strandwandeling. Op een mooie zomeravond kun je samen onder het genot van een wijntje de zon in de zee zien zakken, terwijl een zacht briesje met je haar speelt.

Leuke cadeaus voor je vriend

Met een van deze tips verras jij jouw vriend op een originele manier. Het zal hem altijd bij blijven en ook hij zal even stil staan bij jullie vriendschap of relatie. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor haar? Laat je door ons inspireren en verras jouw vriendin op originele wijze! 

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!