• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Vliegtuig feestje

donderdag 08 september 2022

Wil je kind piloot worden? Laat je kind voor een dag piloot zijn en kies dit jaar voor een vliegtuigfeestje als verjaardagsfeestje. Bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeau. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een vliegtuig verjaardagsfeestje? Geef dan een speelgoedvliegtuig of een mooie metalen drinkfles met vliegtuig. Je kunt onze producten personaliseren. Dit is een geweldig cadeau!

Uitnodiging vliegtui kinderfeestje

Nodig de vliegtuigfans op originele wijze uit voor het vliegtuigfeest: met een boarding pass als uitnodiging. Hoeveel piloten en stewardessen komen er naar het feest? En wat hebben de gasten nodig behalve hun boardingticket? Geef op de uitnodiging aan waar de kinderen hun boarding pass kunnen laten zien. Thuis of op een andere locatie? Vermeld ook het nummer van de klantenservice op de uitnodiging, zodat de kinderen zich indien nodig kunnen afmelden. Natuurlijk hoop je dat iedereen naar het vliegtuigfeestje komt, zodat je zoon of dochter de verjaardag kan vieren met al zijn of haar vriendjes.

Mooie feestversiering

Versier het huis met mooie decoratie om een feestelijke sfeer te creëren. Hang witte kartonnen wolken en een leuke vliegtuigslinger op. Je kunt ze gemakkelijk zelf maken of online bestellen. Versieringen zijn niet alleen leuk om naar te kijken, ze zijn ook leuk om mee te spelen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen vliegtuig bouwen van een grote kartonnen doos waar de kinderen in kunnen zitten. Dat zullen alle kinderen leuk vinden!

Leuke activiteiten

Bedenk leuke spelletjes en activiteiten voor het vliegtuigfeest. Vouw samen met de kinderen vliegtuigjes in felle kleuren en laat ze een wedstrijdje doen om te zien welk vliegtuig het verst kan vliegen. Het is ook leuk om met de kinderen een luchtvaartmuseum te bezoeken. Er zijn veel musea over dit interessante onderwerp. De kleine vliegtuig fans zullen het geweldig vinden!

Vliegtuigfeestje thuis vieren

Vier je het vliegtuigfeest thuis? Tekenen is leuk en geschikt voor alle leeftijden. Laat de kinderen een tekening maken van hun droombestemming. Of laat ze op een wereldkaart een route tekenen die ze zouden willen vliegen. Je kunt ook een knutselpakket van een vliegtuig kopen. Dan kunnen de kinderen zelf een vliegtuig in elkaar zetten. Of koop mooie houten vliegtuigen. De kinderen kunnen deze in mooie kleuren beschilderen.

Vliegtuig drinkfles

Op zoek naar een leuk cadeau? Je kunt een waterfles vliegtuig kopen en alles naar wens aanpassen. Je kunt deze mooie waterfles overal mee naartoe nemen: naar de sportschool, naar het werk, op vakantie. Personaliseer je fles en pas de kleur aan. Het is ook mogelijk om een tekst toe te voegen in een lettertype naar keuze. Zo kun je de waterfles nog persoonlijker maken. Ook leuk als cadeau voor je vriendje of vriendinnetje!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!