• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Voorjaars aanbieding

woensdag 26 februari 2020
Voorjaars aanbieding

Met een vrolijk setje het voorjaar in!
 
Na de drukke weken van het begin van het jaar kunnen we even bijkomen in de voorjaarsvakantie. Helaas is het niet echt lekker weer om naar buiten te gaan. Maar niet getreurd! Nu heb je de tijd om eindelijk die leuke broodtrommel, beker of drinkfles te ontwerpen. Voor je kind of voor jezelf. Zo ga je het voorjaar in met een vrolijk gevoel!

Voorjaarskriebels
Bij MyMepal ontwerp je zelf je Mepal producten. Je kiest zelf de kleuren en kunt je eigen afbeeldingen en teksten plaatsen. Zoveel je maar wilt. Ga dus snel aan de slag met een vrolijk ontwerp!

** MyMepal voorjaarsaanbieding **
MyMepal heeft voorjaarskriebels en komt met een superaanbieding:
bij aankoop van een bedrukte set krijg je nu een mooie korting. En alle combinaties zijn mogelijk!
Een set van een bedrukte Campus lunchbox en schoolbeker is er bijvoorbeeld al vanaf € 22,50. En wat denk je van een Take a Break set met een lunchbox en waterfles vanaf € 24,50?

Hoe werkt het?
Elke combinatie van bedrukte artikelen is mogelijk. Als je bij de winkelwagen actiecode MM-SETNL invoert, dan zie je direct wat jouw korting is. Bestel snel en krijg ook voorjaarskriebels!

Vandaag besteld is morgen verstuurd!
Deze actie geldt alleen voor bedrukte artikelen. De actiecode is geldig tot en met 1 maart 2020 en niet in combinatie met andere acties. Er kan één actiecode per bestelling worden gebruikt.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!