• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Vrolijk Pasen

vrijdag 14 april 2017
Vrolijk Pasen

Lekker naar buiten!

Het voorjaar is begonnen! De vogels fluiten vrolijk en de bloesems bloeien volop. We gaan weer naar buiten! Lekker wandelen en genieten van de zon in je gezicht. Met Pasen gezellig eieren zoeken in de tuin. En tijd om weer buiten te sporten!

Als je sport is het belangrijk om goed te drinken. En zeker als je naar buiten gaat, is er niet altijd een kraan in de buurt. Bij MyMepal hebben we handige drinkflessen in het assortiment. Nog handiger is het dat je ze helemaal kunt personaliseren. Niemand die zich vergist en per ongeluk jouw fles pakt!

Fijn om te weten!

De drinkflessen van MyMepal zijn gegarandeerd lekvrij. Bovendien zijn de flessen duurzaam en bevatten ze geen BPA of weekmakers!

Kortingsactie

Als je nu een product van de Take A Break serie, een Waterfles Ellipse of een Drinkfles JustWater bestelt, dan krijg je maar liefst 15% korting!

Vul actiecode PASEN2017W in bij de winkelwagen. Geldig t/m 19 april 2017

Vandaag besteld is morgen verstuurd!

 

Deze kortingsactie geldt alléén voor bedrukte artikelen. De actiecode is niet geldig in combinatie met andere acties. Er kan één actiecode per bestelling worden gebruikt.

 

Wil je op de hoogte blijven van de aanbiedingen van MyMepal? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!