• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Weer naar school

donderdag 02 juli 2020
Weer naar school

Naar school met MyMepal
Natuurlijk wil je jouw kind het beste van thuis mee naar school geven. Gezond eten en drinken is belangrijk! En je wilt het zo lekker en leuk mogelijk maken. Dat kan allemaal in de zelf ontworpen broodtrommels, beker en drinkflessen van MyMepal. Doordat je de producten zelf ontwerpt, zijn ze uniek en zal je kind zijn of haar lunchspullen altijd en overal herkennen. Zo weet je zeker dat niet iemand anders per ongeluk de zorgvuldig bereide lunch van jouw kind opeet of uit zijn of haar beker drinkt.

Voor het eerst naar school
Gaat je kindje voor het eerst naar school? En wil je weten welke broodtrommel geschikt is voor groep 1? De lunchbox Campus is perfect om mee naar school te nemen. Deze stevige broodtrommel is eenvoudig te openen door het labeltje omhoog te klikken. Zo krijgen ook de jongste kleuters zelf hun boordtrommel open! En weer dicht, dus dat scheelt kruimels in de schooltas.

In de lunchbox Campus neem je tot wel vier boterhammen of bijvoorbeeld een pakje drinken en een koek mee. De broodtrommel wordt standaard geleverd met een bentobox en een vorkje, dus alles blijft op zijn plek zitten. En we hebben een fruitbakje in het assortiment, dat perfect in deze broodtrommel past. In dit trommeltje past een in stukjes gesneden appel, peer of banaan of twee kleinere stuks fruit, zoals mandarijn of kiwi.

Bij de lunchbox Campus zijn een bijpassende drinkbeker en pop-up drinkfles verkrijgbaar. Lekvrij en eenvoudig te openen en te sluiten door kleine kinderhanden. Ideaal dus om mee te geven aan jouw kindje!

Iets ouder

Als je kind iets ouder is, dan is de lunchbox Take a Break midi een goede keuze. Deze broodtrommel heeft een stoere uitstraling en houdt het eten lekker vers. Er passen vier boterhammen in en met het (uitneembare) tussenschotje blijft de inhoud goed gescheiden. In de Take a Break serie is ook een grote drinkbeker beschikbaar en met het fruitbakje past er ook een in stukken gesneden appel in de broodtrommel.

Sleept je zoon of dochter elke dag een tas boeken mee naar school? Kijk dan eens naar de lunchbox Take a Break flat. Deze broodtrommel is speciaal ontworpen om naast je laptop of tussen de boeken te schuiven!

Grote eter
Is jouw kind een grote eter? Dan is de lunchbox Take a Break large echt wat voor hem of haar. In deze broodtrommel passen maar liefst acht boterhammen! Voor deze lunchbox is ook een Bentobox set verkrijgbaar, dus je kunt eindeloos combineren met brood, fruit en koeken of andersoortige maaltijden.

Lekker fris
In de broodtrommels van MyMepal blijft je eten altijd lekker vers. En je kunt je eten extra koel houden in je broodtrommel met een koelelement. Ons koelelement past in al onze broodtrommels. Een nachtje in de vriezer en ’s ochtends in de lunchbox. Ideaal voor een frisse lunch op een warme dag!

 

Duurzaam
De broodtrommels van MyMepal gaan jaren mee en kunnen keer op keer worden hergebruikt. Bovendien kunnen losse onderdelen meestal worden nabesteld. De keuze tussen een broodtrommel en een boterhamzakje is dus snel gemaakt. Stop met verspillen en kies voor een van onze duurzame broodtrommels!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!