• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Weijerseikhout voor duurzaamheid

maandag 01 maart 2021
Weijerseikhout gaat ook intern voor duurzaamheid

Weijerseikhout is totaalspecialist op het gebied van duurzame dakvernieuwing. Het familiebedrijf is al geruime tijd klant van MyMepal. Amber Harteman van Weijerseikhout legt graag uit waarom: “Thuis gebruikten we altijd al Mepal producten, omdat we wisten dat de kwaliteit goed is. Maar wat we niet wisten was dat Mepal ook producten levert voor bedrijfsdoeleinden. Voor onze medewerkers waren we op zoek naar een lunchbox en een waterfles van goede kwaliteit en liefst ook nog gepersonaliseerd. Na wat ‘googlen’ naar geschikte leveranciers, kwam MyMepal al snel als enige optie naar voren.”

Amber vertelt enthousiast: “Bij MyMepal hadden ze precies wat we zochten: kwalitatief goede producten die we konden laten personaliseren. En zonder dat we hoefden te investeren in opstartkosten en mallen, of dat we alleen grote aantallen konden bestellen. Het is heel fijn dat we ook kleinere hoeveelheden kunnen nabestellen.”

“Normaalgesproken organiseren we twee keer per jaar een bijeenkomst voor onze binnen- en buitendienst en dan geven we graag een geschenk aan onze medewerkers. We zijn superblij met de praktische en functionele lunchtrommels voor de buitendienst en de hygiënische en duurzame drinkflessen voor de binnendienst.”

Bij MyMepal dragen we met onze duurzame producten graag een steentje bij aan de verduurzamingsvisie van Weijerseikhout.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!