• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Zomervakantie met kinderen

donderdag 16 juni 2022

Zomervakantie

Het duurt niet lang meer tot de zomervakantie weer begint. Wat een prachtig vooruitzicht! Je kijkt er vast al naar uit! Weet je nog niet waar je heen gaat op vakantie, of zie je op tegen de autorit? Misschien vraag je je wel af welk eten voor onderweg in de auto je moet meenemen. Wij geven je tips over hoe je zorgeloos van je vakantie met kinderen kunt genieten.

Bestemming: Ontspannen aan zee

Sluit je ogen en stel je voor dat je ergens op een mooi strand ligt. Je hoort het geluid van de zee en voelt een zacht briesje in je gezicht. Natuurlijk eet je een lekker ijsje en neem je af en toe een slokje water uit je zelfontworpen waterfles terwijl je een boek leest of een woordzoeker maakt. Zo kun je optimaal van je vakantie genieten. Heerlijk toch?

Actieve vakantie

Heb je geen zin om de hele dag op het strand te liggen? Misschien past een actieve vakantie meer bij jou. Je kunt leuke activiteiten ondernemen met de kinderen zoals minigolf, paardrijden of mountainbiken. Er zijn ook veel vakantieparken die leuke activiteiten voor kinderen organiseren, zodat jij kunt ontspannen terwijl de kinderen op de trampoline springen. Vaak is er een restaurant aanwezig in het park, zodat je op het terras kunt zitten. Of ga lekker in je eigen tuintje bij het vakantiehuis zitten en geniet van een koud drankje uit een waterfles. Zo kom jij de zomer wel door!

Spelletjes voor onderweg

Een autorit kan voor kinderen erg lang duren en je wilt niet dat ze voortdurend vragen wanneer jullie eindelijk aankomen. Speel daarom leuke spelletjes met de kinderen zoals "Ik zie iets wat jij niet ziet" of koop leuke raamstickers, bijvoorbeeld van voertuigen die je op de weg ziet zoals een brandweerauto of politieauto. Neem een IPad mee en laat de kinderen een film kijken of naar een luisterboek luisteren. Dat zal ze wel een tijdje bezig houden.

Eten voor onderweg in de auto

Een vakantie met kinderen is niet altijd ontspannend, maar dat kan het wel zijn met de juiste voorbereiding. Neem voldoende eten en drinken mee in een broodtrommel en drinkfles voor in de auto. Personaliseer ze en kies bijvoorbeeld een brandweerauto of een politieauto als opdruk. Dezelfde print als de raamstickers of een ander mooi ontwerp. De keuze is reuze! Onderweg krijgen de kinderen lekkere hapjes. s Morgens krijgen de kinderen heerlijk fruit. In de namiddag, een heerlijke sandwich. Geef de kinderen gezonde en lekkere tussendoortjes en zorg dat je voldoende eten voor onderweg in de auto meeneemt.

Zomer broodtrommel

Pauze

Zorg voor voldoende pauzes, zodat de kinderen zich kunnen uitleven. Je kunt ook een speciale pauze inlassen op een mooi uitkijkpunt of in een kleine weide langs de snelweg. Tijd voor een picknick die je meteen in de vakantiestemming brengt. Is het echt heel warm en kom je langs een meer of zwembad? Dan is het leuk om een extra tussenstop te maken. Na een frisse duik vervolg je je reis naar die mooie vakantiebestemming. Goede reis!

Geniet van je vakantie met kinderen

Dankzij deze tips zul je ongetwijfeld een fijne reis naar je vakantiebestemming hebben. Neem genoeg mee: Spelletjes, muziek, films en natuurlijk eten en drinken in een leuke gepersonaliseerde waterfles en broodtrommel voor in de auto. Dan wordt het een geweldige vakantie met kinderen!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!