MyMepal maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring op de website te verbeteren.
Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in onze privacy policy.

Ontwerp zelf je eigen unieke lunchbox, drinkfles of beker             vandaag bestellen = volgende werkdag versturen*

Super kwaliteit

Made in Holland

Gratis thuisbezorgd

Vanaf €40

Vaatwasbestendig

Producten van Mepal

0 Producten

Je hebt nog geen product toegevoegd

Hulp nodig 033 - 448 1097
Bezig met verwerken…

Hart met cirkel

Ronddruk 300 ml

Delen met
Upload een afbeelding
Kleur
Achtergrond
Afbeelding
Tekst
-
+

Kies je eigen kleur

Typ hier je eigen tekst

+
Lettertype
Letterkleur

Plaats een afbeelding

Standaard
Persoonlijk
Upload een afbeelding

Plaats een achtergrond

Standaard
Persoonlijk
Upload een achtergrond
van € voor 8.99

Tijdelijke speciale set prijzen

Bestel een beker en lunchbox

al v.a. €22.50 actiecode mm-setnl

 

In winkelwagen
Ontwerp opslaan voor later
Opgeslagen ontwerp inladen

Meebestellen ?

Campus Connector

€ 5,99
handig om de lunchbox en beker bij elkaar te houden
Toevoegen

Productinformatie

Op zoek naar een beker met naam en eigen afbeelding waarin je je drinken gegarandeerd zonder lekken mee naar school kunt nemen? Kies dan voor de schoolbeker Mepal Campus van Mepal. Deze beker met een inhoud van maar liefst 300 ml wordt sinds de introductie in 1988 geroemd om zijn hermetische afsluiting. De speciale afdichtring in de schroefdeksel zorgt voor een hermetische sluiting. Door het kliksysteem weet je altijd zeker dat de beker goed dicht zit. En de deksel is bovendien zodanig ontworpen dat eventuele overdruk in de beker wordt opgevangen zonder lekkage.

De schoolbeker Mepal Campus is makkelijk schoon te maken. De beker mag worden gereinigd in de vaatwasser en door de platte bodem blijft er geen water in staan. De dop moet even met de hand worden afgewassen. En fijn om te weten: de schoolbeker is BPA-vrij!

De schoolbeker Mepal Campus wordt vaak samen besteld met de lunchbox Mepal Campus en de drinkfles pop-up Mepal Campus ronddruk. In de Campus serie is ook de pop-up waterfles Mepal Campus beschikbaar.

Dit artikel wordt volledig rondom gedrukt. Afhankelijk van de afbeelding zal er altijd een naadje zichtbaar zijn waar de afbeelding aansluit. Wanneer de afbeelding niet volledig over de gehele beker past zal deze onbedrukte ruimte groter zijn.

Let op!
Het maximale printoppervlak van dit artikel is rechthoekig. Een vierkante afbeelding zal niet rondom volledig rondom bedrukt worden.

Hoe weet je wanneer het maximale printoppervlak gebruikt is?
De gekozen afbeelding maak je zo groot mogelijk totdat beide zijkanten beginnen te verdwijnen. Dat is het teken dat het maximale printoppervlak bereikt is.

Maak ‘m zo mooi als je kunt!

Op zoek naar een beker waarin je je drinken gegarandeerd zonder lekken mee naar school kunt nemen? Kies dan voor de schoolbeker Mepal Campus van Mepal. Deze beker met een inhoud van maar liefst 300 ml wordt sinds de introductie in 1988 geroemd om zijn hermetische afsluiting. De speciale afdichtring in de schroefdeksel zorgt voor een hermetische sluiting. Door het kliksysteem weet je altijd zeker dat de beker goed dicht zit. En de deksel is bovendien zodanig ontworpen dat eventuele overdruk in de beker wordt opgevangen zonder lekkage.

De schoolbeker Mepal Campus is makkelijk schoon te maken. De beker mag worden gereinigd in de vaatwasser en door de platte bodem blijft er geen water in staan. De dop moet even met de hand worden afgewassen. En fijn om te weten: de schoolbeker is BPA-vrij!

De schoolbeker Mepal Campus wordt vaak samen besteld met de lunchbox Mepal Campus en de pop-up drinkfles Mepal Campus . In de Campus serie is ook de pop-up waterfles Mepal Campus beschikbaar.

Bij MyMepal ontwerp je je producten zelf! Je kiest de kleuren en plaatst foto’s, afbeeldingen en teksten totdat de schoolbeker helemaal naar jouw smaak is. En bijzonder aan de schoolbeker Mepal Campus Ronddruk is dat je deze beker helemaal rondom kunt laten bedrukken!

Hoe? Dat gaat heel eenvoudig in de ontwerptool hierboven:

Tab Kleur: Uniek bij MyMepal: kies per onderdeel zelf de kleur!
Op het tabblad Kleur selecteer je per onderdeel de gewenste kleur door op de beker bij dit artikel alléén in de kleur wit beschikbaar, rand, dop en knop te klikken en dan de kleur te kiezen. De beker zelf blijft wit om de ronddruk zo mooi mogelijk uit te laten komen.

Tab Achtergrond: Selecteer een achtergrond
Ga naar het tabblad Achtergrond om een achtergrond voor de beker te kiezen. Je kunt hier een standaard achtergrond selecteren of zelfs je eigen achtergrond uploaden! Deze achtergrond kun je verschuiven, draaien en kleiner of groter maken. Als je geen achtergrond kiest, dan blijft deze wit.

Tab Afbeelding: Plaats een of meer afbeeldingen
Je kunt op het tabblad Afbeelding kiezen voor een of meerdere afbeeldingen. Of nog origineler: gebruik je eigen foto’s! Door op het plaatje in het tabblad te klikken, kun je deze verplaatsen, draaien en groter of kleiner maken. 

Gebruik voor het uploaden van eigen foto’s jpg of png bestanden. Hoe hoger de resolutie, des te mooier het resultaat. Zorg dat je foto niet te donker is. Wanneer je gebruikt maakt van een afbeelding met een transparante schaduw, dan wordt deze met een witte ondergrond geprint. Gebruik voor afbeeldingen met een transparante achtergrond geen schaduw voor het mooiste resultaat.

Tab Tekst: Plaats teksten in verschillende lettertypes
Op het tabblad Tekst kun je je eigen teksten schrijven. Zo kun je hier de naam van je kind op de beker plaatsen en/of leuke quotes toevoegen. Voor elke tekst kun je een andere kleur en lettertype kiezen!

Geen inspiratie of weinig tijd?
Kies dan voor een van de ontwerpen van onze designers! Kijk op onze inspiratie pagina of op de pagina’s die we voor speciale momenten hebben gemaakt.

Prijs
De weergegeven prijs wijzigt mee tijdens het ontwerp. Deze prijs is exclusief verzending.

De bedrukking van een rond artikel kan afwijken t.o.v. vlak artikel door het gebruik van verschillende bedrukkingsmethode.

Technische informatie

Afmetingen in mm (BxH) ø74 x 156
Inhoud in ml 300
Materiaal ABS
0% BPA
Geschikt voor Koude dranken, Melk, Water en vruchtensappen
Onderhoud Beker is vaatwasmaschinebestendig
Maximaal 40 graden in het bovenste rek
Dop met de hand afwassen