Ontwerp zelf je eigen unieke lunchbox, drinkfles of beker             vandaag bestellen = volgende werkdag versturen

Super kwaliteit

Made in Holland

Gratis thuisbezorgd

Vanaf € 40,-

Vaatwasbestendig

Producten van Rosti Mepal

0 Producten

Je hebt nog geen product toegevoegd

Hulp nodig 033 - 448 1097
Bezig met verwerken…

Letter box

Kies eigen kleuren, foto's en tekst

Upload een afbeelding
Kleur
Achtergrond
Afbeelding
Tekst
Kies een sjabloon
-
+

Kies je eigen kleur

Typ hier je eigen tekst

+
Lettertype
Letterkleur

Plaats een afbeelding

Standaard
Persoonlijk
Upload een afbeelding

Plaats een achtergrond

Standaard
Persoonlijk
Upload een achtergrond
van € voor 5.99

Klaar met je eigen ontwerp, bestel dan hieronder direct jouw MyMepal

In winkelwagen
Ontwerp opslaan voor later
Opgeslagen ontwerp inladen

Maak 'm mooier!

Ontwerp je eigen Mepal broodtrommel met naam, met foto, of een compleet ontwerp in full colour.  Dit doe je in de ontwerptool hierboven.  Kies het tabblad kleur om de kleuren van de Mepal broodbox samen te stellen.  Je kunt gewoon een kleur bodem, rand, knopje en deksel kiezen. 
Daarna kun je je eigen naam op de broodtrommel plaatsen (tabblad tekst) of meerdere teksten en een plaatje, of zelfs meerdere plaatjes (tabblad afbeelding). De plaatjes, teksten kun je groter en kleiner maken of draaien. Je kunt ook voor een standaard achtergrond kiezen (druk op sjabloon) of zelf diverse foto's en plaatje uploaden. (tabblad afbeelding)  Indien je een geen tijd  hebt om een ontwerp te maken, kun je ook kiezen voor een van de ontwerpen van onze designers.  Klik dan op sjabloon. 
Prijs is excl. verzending.

Tip

Je kunt meerdere foto's uploaden, en meerdere tekstvlakken gebruiken! Bij foto's adviseren we gebruik te maken van JPG,PNG bestanden. Hoe hoger de resolutie hoe duidelijke de afbeelding is.

Bij donkere foto's met bijvoobeeld schaduw adviseren we om deze iets lichter te maken. Wanneer je gebruik maakt van een afbeelding met een transparante schaduw dan worden deze met een witte ondergrond geprint. Let op dat een afbeelding met transparante achtergrond géén schaduw bevat voor het mooiste resulataat.

Voor het eerst naar school? ook handig om een schoolbeker met naam te bestellen. Zo herkent je kind altijd zijn eigen lunch en is zijn of haar voeding altijd goed.

 

Eigen ontwerp of logo op je Mepal lunchbox?

Eigen ontwerp of logo op je Mepal lunchbox? Indien je een eigen ontwerp of logo wilt uploaden kun je dit doen onder het tabblad afbeelding of achtergrond.

De lunchboxen of broodtrommels met naam worden vaak in combinatie besteld met een schoolbeker-met-naam of bedrukte popup beker met naam.

Productinformatie

Maak nu je eigen Mepal Campus midi lunchbox met naam. In deze handige lunchbox neem je tot wel vier boterhammen of een pakje drinken en een koek mee naar school. Voor een compleet lunchpakket op school dus!  Door de ronde hoeken is de lunchbox eenvoudig schoon te maken. Hij kan zelfs in de vaatwasser, maar zet hem dan wel in het bovenste rek.

Technische informatie

Afmetingen (LxBxH) 176 mm x 132 mm x 58 mm
Materiaal abs
0% bpa
Geschikt voor maximaal 4 boterhammen

Campus Midi

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig, maximaal 40 graden in het bovenste rek