• Made in Holland
 • Producten van Mepal
 • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
 • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Bewaar hier je ontwerp. Snel en makkelijk met je e-mail.

draaien
vergroten
Schikken
 •  
 • MyMepal
 • |
 • Juf Mepal Lunchbox Take a Break Large

Juf Mepal Lunchbox Take a Break Large

Kies de kleur per onderdeel

Deksel
Doos
Sluiting

Upload eigen afbeeldingen

Kies de achtergrond indeling en afbeelding

Voeg afbeeldingen toe

Voeg afbeeldingen toe

Typ hier je tekst

Ab

Kies het lettertype

Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc

Kies de letterkleur

Kies je accessoires

Mepal Bentobox set Take a Break Large

Geen
+ 0,00
Wit
+ 7,99
Nordic blue
+ 7,99
Nordic green
+ 7,99
Nordic pink
+ 7,99
Mepal Bentobox set Take a Break Large
Producten
Productkleur
Afbeeldingen
Teksten
Accessoires
 • Lunchbox voor acht boterhammen
 • Ideale lunchbox voor de grote eter
 • Inhoud blijft lekker vers
 • Met handig tussenschotje om je eten te scheiden
 • Uitneembare bentobakjes bij te bestellen
voor 12,99 voor 18,99

Hulp nodig?
Zo werkt het zelf ontwerpen

Omschrijving

Ontwerp een extra grote broodtrommel helemaal naar jouw smaak!

De lunchbox Take a Break large is een extra grote broodtrommel van Mepal. Er passen wel acht boterhammen in! De lunchbox is voorzien van een afdichtring waardoor de inhoud lekker vers blijft. Bovendien zit in deze broodtrommel een tussenschot om etenswaren van elkaar te scheiden. Zo hou je je brood en rauwkost, salade, fruit of drinkpakjes handig apart. De ideale lunchbox voor de grote eter!

De lunchbox Take a Break large is eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser. En fijn te weten: de lunchbox is BPA-vrij!

Wil je je lunch fris en koel houden? Gebruik dan het speciale koelelement Take a Break! Deze kun je bestellen in de Accessoires shop.

De lunchbox Take a Break is verkrijgbaar in drie varianten: flatmidi en large. In deze serie kun je ook de beker Take a Break en duobeker Take a Break laten bedrukken.

Specificaties

Afmetingen in mm (lxbxh)
255 x 170 x 60 

Inhoud
1500 ml

Geschikt voor
Maximaal 8 boterhammen

Onderhoud
Vaatwasserbestendig
Maximaal 40 graden in het bovenste rek

Printvlak
De twee zichtbare lijnen en het 'Mepal' logo onderaan de deksel zijn reliëfs in het ontwerp van de deksel

Bedrukkingsgebied in mm (bxh)
ø234.95 x 163.95

Maak ‘m zo mooi als je kunt!

Bij MyMepal kun je je product helemaal zelf ontwerpen! Kies je favoriete kleuren en plaats afbeeldingen en teksten totdat het ontwerp helemaal naar jouw smaak is. En mocht je even geen inspiratie hebben, kijk dan op onze Inspiratiepagina!

Hoe? Het ontwerpen gaat heel eenvoudig in onze ontwerptool:

Kleuren

Uniek bij MyMepal: je kunt voor elk onderdeel zelf een kleur kiezen!
In het venster “Kies de kleur” zie je rechts de verschillende onderdelen van het product dat je wilt ontwerpen. Klik op de onderdelen en kies de gewenste kleur(en).

Foto of afbeelding

Maak je ontwerp zo origineel mogelijk! In het venster “Upload eigen afbeeldingen” kun je je eigen foto’s en/of andere afbeeldingen uploaden om in je ontwerp te gebruiken. Deze afbeeldingen kun je als achtergrond en als illustratie gebruiken. Je kunt zoveel afbeeldingen uploaden als je wilt.

Bij “Kies de indeling” ontwerp je de achtergrond. Alleen als jij dat wilt natuurlijk. We hebben alvast wat indelingen voor je gemaakt. Als je op een van de indelingen klikt, dan verschijnt deze op jouw ontwerp. Wil je toch liever geen achtergrond? Door nog een keer op de indeling te klikken, verdwijnt deze weer.

Je kunt de afbeelding(en) die je net hebt geüpload, slepen naar het gewenste vak. Of je klikt op de ‘plus’ en er verschijnt een pop-up scherm waarin je afbeeldingen kunt selecteren. Door op de afbeelding in het ontwerp te klikken, kun je deze verschuiven, draaien, vergroten of verkleinen en de volgorde van weergave aanpassen. Helemaal naar jouw smaak dus!

Door te klikken op “Voeg afbeeldingen toe”, kun je afbeeldingen toevoegen in het te bedrukken gedeelte van je product. We hebben een aantal leuke cliparts voor je geselecteerd. Ook kun je je eigen geüploade afbeeldingen gebruiken door deze hier te selecteren of door ze te slepen vanuit het uploadvenster.

Je kunt zoveel afbeeldingen toevoegen als je wilt. Door op de weergegeven afbeeldingen te klikken, kun je deze verschuiven, draaien, vergroten of verkleinen en de volgorde van weergave aanpassen.

Tekst

In het venster “Typ hier je tekst” kun je je eigen teksten schrijven. Zo kun je hier je naam op je product plaatsen en/of leuke quotes toevoegen. Klik op het plusje om zoveel teksten toe te voegen als je wilt!

Door op de weergegeven tekst op het product te klikken, kun je de tekst verplaatsen, draaien, vergroten of verkleinen en de volgorde van weergave aanpassen.

Je kunt de lettertypes aanpassen door in het ontwerp op de tekst te klikken en het gewenste lettertype te selecteren bij “Kies het lettertype”. Je ziet het lettertype direct veranderen in het ontwerp. Zo kun je goed zien welke lettertypes het beste passen bij jouw ontwerp!

En voor de finishing touch kun je bij “Kies de kleur” elke tekst een andere kleur geven. Klik hiervoor op de tekst in het ontwerp en kies je gewenste kleur(en).

Wil je je ontwerp bewaren?

Wil je je ontwerp op een ander moment afmaken of nog even bewaren? Dat kan! Je hebt hiervoor wel een MyMepal account nodig. Klik op de button “Ontwerp bewaren” om je ontwerp op te slaan en op “Ontwerp openen” om je ontwerp op te halen.

Product afbeeldingen

Lunchbox Take A Break Large
Lunchbox Take A Break Large
Lunchbox Take A Break Large
Lunchbox Take A Break Large
Lunchbox Take A Break Large