MyMepal maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring op de website te verbeteren.
Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in onze privacy policy.

Ontwerp zelf je eigen unieke lunchbox, drinkfles of beker             vandaag bestellen = volgende werkdag versturen

Super kwaliteit

Made in Holland

Gratis thuisbezorgd

Vanaf € 40,-

Vaatwasbestendig

Producten van Rosti Mepal

0 Producten

Je hebt nog geen product toegevoegd

Hulp nodig 033 - 448 1097
Bezig met verwerken…

fruitbakje mini Campus

Mepal fruitbakje met eigen kleur,naam of foto.

Delen met
Upload een afbeelding
Kleur
Achtergrond
Afbeelding
Tekst
Kies een sjabloon
-
+

Kies je eigen kleur

Typ hier je eigen tekst

+
Lettertype
Letterkleur

Plaats een afbeelding

Standaard
Persoonlijk
Upload een afbeelding

Plaats een achtergrond

Standaard
Persoonlijk
Upload een achtergrond
van € voor 4.99

Klaar met je eigen ontwerp, bestel dan hieronder direct jouw MyMepal

In winkelwagen
Ontwerp opslaan voor later
Opgeslagen ontwerp inladen

Maak m mooier!

Mepal fruitbakje met naam en afbeedling bedrukken. Ontwerp je eigen Mepal mini lunchbox met naam, met foto, of een compleet ontwerp in full colour.  Dit doe je in de ontwerptool hierboven.  Kies het tabblad kleur om de kleuren van de Mepal mini lunchtrommel samen te stellen.  Je kunt gewoon een kleur trommel, deksel , rand en knopje kiezen. 
Daarna kun je je eigen naam op de lunchbox plaatsen (tabblad tekst) of meerdere teksten en een plaatje, of zelfs meerdere plaatjes (tabblad afbeelding). De plaatjes, teksten kun je groter en kleiner maken of draaien.  Je kunt ook voor een standaard achtergrond kiezen (druk op sjabloon) of zelf diverse foto's en plaatje uploaden.  (tabblad afbeelding)

Eigen ontwerp of logo op je Mepal lunchbox?

Eigen ontwerp of logo op je Mepal lunchbox? Indien je een eigen ontwerp of logo wilt uploaden kun je dit doen onder het tabblad afbeelding of achtergrond.

De lunchboxen of broodtrommels met naam worden vaak in combinatie besteld met een Mepal schoolbeker-met-naam of bedrukte popup beker met naam.

Wanneer je gebruik maakt van een afbeelding met transparante schaduw dan worden deze met een witte ondergrond geprint. Let op dat een afbeelding met transparante achtergrond géén schaduw bevat voor het mooiste resulataat.

Productinformatie

Deze mini lunchbox, ofwel brooddoos of fruitbakje genoemd, is de kleinste broodtrommel uit het Rosti Mepal assortiment. In dit fruitbakje kunnen 2 boterhammen mee worden genomen. Maar ook als je genoeg hebt aan een mandarijntje, stukjes appel, Liga of ontbijtkoek, dan kies je voor deze mini lunchbox.

Tip

Je kunt meerdere foto's uploaden, en meerdere tekstvlakken gebruiken! Bij foto's adviseren we gebruik te maken van JPG,PNG bestanden. Hoe hoger de resolutie hoe duidelijke de afbeelding is.

Bij donkere foto's met bijvoobeeld schaduw adviseren we om deze iets lichter te maken. anneer je gebruik maakt van een afbeelding met een transparante schaduw dan worden deze met een witte ondergrond geprint. Let op dat een afbeelding met transparante achtergrond géén schaduw bevat voor het mooiste resulataat.

Voor het eerst naar school? ook handig om een schoolbeker met naam te bestellen. Zo herkent je kind altijd zijn eigen lunch.

Technische informatie

Afmetingen (LxBxH) 141 mm x 107 mm x 58 mm
Materiaal abs
0% bpa
Geschikt voor maximaal 2 boterhammen, fruitstukjes

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig, maximaal 40 graden in het bovenste rek