• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Broodtrommel hond

Er zijn veel kinderen gek op honden. Is jouw kind ook een echte hondenliefhebber? Maak hem of haar dan dolblij met een prachtige broodtrommel hond. Kies zelf de kleuren en voeg eigen afbeeldingen en de naam van je kind toe. Misschien heb je zelf wel een hond en wil je deze op de deksel van de broodtrommel laten drukken Dat is pas leuk! Dan zal je kind elke dag met een big smile de broodtrommel open maken tijdens de pauze.  

{trans.orderby}
Mepal Lunchbox Campus met honden
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus jongens met naam
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus meisje met naam
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take A Break Midi
Met handig tussenschotje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Flat meisjes met naam
Past in elke tas
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Large jongen met namen
Voor de grote eter
18,99
Start je ontwerp

Kleurrijke broodtrommel

Het maakt niet uit wat de lievelingskleur van je kind is want bij MyMepal heb je de keuze uit broodtrommels in vrolijke kleuren. Neem een kijkje in ons assortiment en geef er je eigen draai aan. Met een paar muisklikken ontwerp je een prachtige broodtrommel hond. Het is zelfs mogelijk om per onderdeel een kleur te kiezen. Welke kleuren kies jij?

Handige bentobox

Gaat jouw kind elke dag naar school? Dan wil je hem of haar elke dag een gevarieerde lunch meegeven. Bijvoorbeeld wat nootjes of fruit. Dit kan in een handige bentobox. Als je een Campus Lunchbox bestelt, ontvang je de bentobox er gratis bij. Kies jij een Take a Break Lunchbox? Dan kun je de bentobox er los bijbestellen. Ideaal! Dan kan jouw kind in de pauze van een heerlijke lunch genieten. Dankzij de broodtrommel hond heb je bovendien geen plastic boterhamzakjes meer nodig. Nog een reden om een broodtrommel hond te kopen. Bovendien is het tegen een betallbare prijs. 

Origineel verjaardagscadeau

Is je kind binnenkort jarig? Een broodtrommel hond is een geweldig verjaardagscadeau! En het is al helemaal leuk met een foto van je eigen hond samen met je kind. Kies een broodtrommel met een vrolijke kleur en laat de foto stralen op de deksel. Wil je liever een ander dier op je broodtrommel laten drukken? Kies dan bijvoorbeeld een broodtrommel paard of een broodtrommel tijger.

Broodtrommel hond op maat

Wil jij een brdootrommel hond kopen? In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende formaten. De Take a Break broodtrommel is verkrijgbaar in de maten Large, Midi en Flat. Bedenk dus goed welk formaat je nodig hebt en hoeveel plaats er is in de (school)tas.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!