• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Saturday - een gratis  fruitbox bij een Campus set
Sunday -  15% korting op de Take a break producten
Cyber Monday - een gratis Ellipse snackpot 350ML bij twee Ellipse producten

Sluiten

Broodtrommel kat

Is jouw kind gek op katten en ben je op zoek naar een broodtrommel kat? Bij MyMepal heb je de keuze uit verschillende broodtrommels met een schattige kat. Natuurlijk kun je ook een afbeelding van je eigen kat te uploaden. Dat is pas leuk! Personaliseer de broodtrommel en kies zelf de kleuren. Om het extra persoonlijk te maken kun je ook nog de naam van je kind toevoegen in een lettertype naar keuze.

{trans.orderby}
Mepal Lunchbox Campus Valentijnsdag katten
Inclusief bentobox en vorkje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus
Inclusief bentobox en vorkje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus jongens met naam
Inclusief bentobox en vorkje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus
Inclusief bentobox en vorkje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take A Break Midi meisjes met naam
Met handig tussenschotje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Large Valentijnsdag katten
Voor de grote eter
17,99
Start je ontwerp

Welk formaat kies jij?

Bij MyMepal kun je een unieke broodtrommel kat kopen en zelf het formaat kiezen. Ga je voor een broodtrommel kat uit de Take a Break serie?  Dan kun je een extra grote broodtrommel kiezen of voor een middelmaat gaan. Wil je juist een kleine broodtrommel? Ga dan voor de flat en bespaar ruimte in je tas!

Zelf kleuren kiezen

Bij MyMepal kun je eindeloos variëren met kleuren. Je hebt de keuze uit alle kleuren van de regenboog. Bekijk onze vrolijke designs en maak er zelf iets moois van met behulp van onze designtool. Klik alle onderdelen aan en kies de kleur per onderdeel. Je ziet in een oogopslag of de kleuren bij elkaar passen. Probeer het uit en ontwerp een unieke broodtrommel kat.

Verjaardagscadeau

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor je kind? Een broodtrommel kat is niet alleen ontzettend leuk, maar ook handig! De broodtrommel zal elke dag van pas komen en je kind zal een gat in de lucht springen bij het zien van die schattige kattenfoto. Het is natuurlijk ook leuk om de broodtrommel kat samen met je kind te ontwerpen. Maak er een momentje van en ga er samen eens goed voor zitten. Kinderen zijn graag creatief bezig en denken graag mee.

Handig: broodtrommel met bentobox

Wil jij jouw kind niet alleen maar boterhammen meegeven, maar ook snacks of fruit? Dit kan in een handige bentobox. Heb je een Campus broodtrommel gekozen? Dan ontvang je een gratis bentobox met vorkje. Als je voor een broodtrommel kat uit de Take a Break serie gaat, kun je een bentobox in een kleur naar keuze bestellen. Zo heb je geen plastic boterhamzakjes meer nodig!

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!