• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Broodtrommel leeuw

Wil je jouw kind elke dag verse boterhammen meegeven in een unieke broodtrommel met leeuw? In ons assortiment vind je prachtige broodtrommels voor je kind. Bekijk onze designs en ga snel aan de slag. Ontwerp samen met je zoon of dochter een broodtrommel en pas alles aan totdat je helemaal tevreden bent. Bekijk de opties in onze designtool en maak er iets moois van. Dan is jouw kind binnenkort de trotse eigenaar van een broodtrommel met de koning van de dieren!

{trans.orderby}
Mepal Lunchbox Campus jongen naam en foto
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus leeuwen
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take A Break Midi
Met handig tussenschotje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Large jongens met naam en foto
Voor de grote eter
18,99
Start je ontwerp

Prachtige kleuren

Wat is de lievelingskleur van je kind? Je kunt deze kleur zo veel mogelijk laten terugkomen in de broodtrommel met leeuw of verschillende kleuren per onderdeel kiezen. Klik de verschillende onderdelen aan en bepaal de kleur. Zo ontwerp je eenvoudig en snel een stoere broodtrommel met leeuw. Wil je een unieke broodtrommel leeuw kopen? Upload dan een leuke foto of kies een afbeelding in onze designtool. Dan kun je de broodtrommel leeuw versieren met onder andere smileys of hartjes.

Unieke broodtrommel

Je kunt de broodtrommel met leeuw personaliseren en de naam of een bijnaam van je kind op de broodtrommel zetten. Het is ook leuk om een mooie spreuk op de broodtrommel te zetten! Met een gepersonaliseerde broodtrommel met leeuw is de lunch nog leuker! Wacht dus niet langer met een broodtrommel leeuw kopen. Je kunt de broodtrommel voor je kind bestellen of cadeau geven. Dan geef je een uniek cadeau, waar de ontvanger elke dag iets aan heeft.

Heerlijke lunch

Met een unieke broodtrommel kan je kind elke dag van een heerlijke lunch genieten. De broodtrommel leeuw is handig om mee naar school te nemen. Het eten blijft heerlijk vers en boterhamzakjes zijn verleden tijd. Hierdoor bespaar je plastic en doe je iets voor het milieu.

Handige broodtrommel leeuw kopen

Wil jij een broodtrommel met leeuw kopen voor je kind? Maak het persoonlijk en zet de naam van je kind op de broodtrommel. Kies een leuk lettertype en pas de kleur van het lettertype aan. Welk lettertype kies jij? De broodtrommel zal er hoe dan ook prachtig uitzien.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!