• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Broodtrommel paard

Is jouw kind gek op paarden? Ontwerp dan een originele paarden broodtrommel en beker. Je kind kan de paarden lunchbox elke dag mee naar school nemen. Zo heeft hij of zij er elke dag plezier van! Ga voor een leuke broodtrommel paard of upload je eigen foto.  Het is allemaal mogelijk bij Mymepal en je zult er lang plezier van hebben.

{trans.orderby}
Mepal Lunchbox Campus
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Campus Pop-up ronddruk
Helemaal rondom bedrukt
18,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take A Break Midi
Met handig tussenschotje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Flat jongen met naam
Past in elke tas
15,99
Start je ontwerp

Kleurrijke broodtrommel

Het is als kind al leuk om een broodtrommel met je lievelingsdier te krijgen. Wat nog leuker is: een broodtrommel paard met de lievelingskleuren van het kind. Het is namelijk mogelijk om de kleur per onderdeel van de broodtrommel te kiezen. Dus ga er samen met je kind eens goed voor zitten en ontwerp een prachtige paarden lunchbox. Wil je een unieke broodtrommel paard kopen? Dan kun je de broodtrommel personaliseren met een eigen tekst en foto. Heb je twee leuke foto’s en wil je ze allebei op de broodtrommel laten bedrukken? Dat is ook mogelijk!

Gepersonaliseerde broodtrommel

Personaliseer de broodtrommel paard en maak er iets moois van. Zet bijvoorbeeld de (bij)naam van je kind op de broodtrommel. Dan weet iedereen in de klas van wie de broodtrommel is! Geef je kind elke dag een heerlijke lunch mee in de broodtrommel paard. Je kunt de broodtrommel samen met je kind ontwerpen of je kind verrassen. Het is leuk om samen een mooie broodtrommel te ontwerpen. Heeft je kind nog geen drinkbeker? Bestel dan een paarden broodtrommel en beker.

Persoonlijk cadeau

Wil je geen standaard broodtrommel? Ga dan zelf aan de slag en maak gebruik van alle mogelijkheden in onze ontwerptool. Je hebt de keuze uit leuke illustraties en kunt ook de naam van je kind toevoegen. Kies een passend lettertype en ook de kleur van de letters. Zo ontwerp je eenvoudig en snel een uniek exemplaar. Het eten blijft heerlijk vers en de broodtrommel past gemakkelijk in de tas van je kind. Eet je kind nog niet veel en wil je wat plaats besparen? Ga dan voor de Take a Break Flat.

Nog vragen?

Neem een kijkje in ons assortiment en kies de broodtrommel die bij je kind past. Heb je eenmaal besteld? Dan hoef je niet lang te wachten op jouw zelf ontworpen broodtrommel paard. Zodra wij de betaling hebben ontvangen gaan we meteen aan de slag. Normaal gesproken versturen we jouw bestelling de eerst volgende werkdag.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig tijdens het ontwerpen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan graag voor je klaar!

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!