• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Lunchbox kind prinses

Is jouw kind helemaal weg van prinsessen en wil je een broodtrommel prinses kopen? Bij MyMepal heb je de keuze uit verschillende broodtrommels. Leuk om mee naar school te nemen en je kunt er van alles in doen: een lekker tussendoortje, wat fruit en brood natuurlijk. Dankzij de handige bentobox blijft alles op zijn plaats. Maak een echt meesterwerk van de Mepal broodtrommel prinses en upload een eigen foto. Dat is pas origineel!  

{trans.orderby}
Mepal Lunchbox Campus
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Midi
Met handig tussenschotje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Flat
Past in elke tas
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Large
Voor de grote eter
18,99
Start je ontwerp

Originele broodtrommel prinses

Bij MyMepal heb je de keuze uit verschillende soorten broodtrommels: de Mepal Campus Lunchbox en de Take a Break Lunchbox. Ga je voor een broodtrommel prinses uit de Take a Break serie? Dan heb je de keuze uit verschillende maten: flat, midi of large. Ontwerp je eigen lunchbox kind prinses en maak het extra persoonlijk met een leuke tekst, de naam van je kind of een eigen foto.

Mepal broodtrommel prinses

Wil je graag een lunchbox kind prinses ontwerpen? Open dan meteen onze ontwerptool of laat je eerst inspireren door onze designs. Met een zelf ontworpen broodtrommel prinses wordt de lunch het hoogtepunt van de dag! Verras je kind of ontwerp de Mepal broodtrommel prinses samen met je kind. Kinderen hebben veel fantasie en helpen graag.

Gevarieerde lunch

Vul de lunchbox kind prinses met lekkere tussendoortjes, fruit en boterhammen. Dan heeft je kind een heerlijke lunch. Wil je zien hoeveel boterhammen je kwijt kunt? Lees dan de productomschrijving en kies het gewenste formaat. Daar heeft je kind elke dag plezier van. De broodtrommel prinses mag in de bovenste lade van de vaatwasser. Je kunt het beste het eco-programma gebruiken, zodat je de broodtrommel niet te heet wast.

Snelle levering

Zodra je de lunchbox kind prinses hebt besteld, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Je bestelling wordt de eerste volgende werkdag geproduceerd en verzonden. Binnen no time heb jij de Mepal broodtrommel prinses in huis. Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!