• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Broodtrommel tijger

Ben je op zoek naar een leuke broodtrommel voor je kind en is jouw kind gek op tijgers? Dan ben je bij MyMepal aan het juiste adres. Bekijk onze designs en bestel een broodtrommel met tijger naar keuze. Pas het design samen met je zoon of dochter aan totdat je helemaal tevreden bent. In onze designtool heb je veel opties. Je kunt o.a. de kleur aanpassen, je naam toevoegen en afbeeldingen uploaden. Maak je kind blij met een leuke lunchbox tijger of Mepal beker tijger.

{trans.orderby}
Iso 9hot 12cold
Mepal Campus Isoleerfles Flip-up met tijgers
Helemaal rondom bedrukt
34,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus met tijgers
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Midi met tijgertjes
Met handig tussenschotje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Flat met Tijgertjes
Past in elke tas
15,99
Start je ontwerp
Iso 6-8hot 12cold
Mepal Isoleer Lunchpot met tijgertjes
Tot 8 uur warm of 12 uur koud
42,99
Start je ontwerp
Mepal Fruitbox Take a Break met tijgertjes
Vers fruit mee voor onderweg
9,99
Start je ontwerp

Coole lunchbox tijger

Heeft je kind een lievelingskleur? Pas de kleuren van de broodtrommel tijger aan de wensen van je kind aan. Het is mogelijk om de kleur per onderdeel aan te passen. Ga samen met je kind aan de slag en probeer het uit totdat jullie tevreden zijn. Wil je een originele broodtrommel tijger kopen? Maak je ontwerp nog persoonlijker door een eigen foto op de broodtrommel te laten bedrukken. Heb je meer dan een foto en kun je niet kiezen? Bestel dan ook een tijger beker of een Mepal drinkfles tijger. Dan heb je een leuke set met op elk product een andere foto.

Unieke broodtrommel Mepal tijger

Wil jij de Mepal lunchbox tijger personaliseren? Zet dan bijvoorbeeld de naam of een bijnaam van je kind op de broodtrommel of voeg een mooie spreuk toe! Tijdens de lunch leest jouw kind de spreuk en verschijnt er een glimlach op zijn of haar gezicht! Met een broodtrommel tijger bezorg jij je kind elke dag een leuke en lekkere lunch. Geef het als cadeau of ontwerp de lunchbox samen met je kind. Het is leuk om samen creatief bezig te zijn en je kind een plezier te doen. Maak het feest helemaal compleet en bestel ook een Mepal drinkbeker tijger.

Originele broodtrommel tijger kopen

Wil jij een broodtrommel tijger kopen voor je kind? Maak het persoonlijk en zet de naam van je kind op de broodtrommel. Kies een leuk lettertype en pas de kleur van het lettertype aan. Zo geef je je kind een mooie én handige broodtrommel om mee naar school te nemen, waarin het eten heerlijk vers blijft. Je kunt de broodtrommel reinigen in de vaatwasser en hebt nooit meer plastic boterhamzakjes nodig. Wat een voordelen! 

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!