• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Piraten broodtrommel

Veel kinderen zijn gek op piraten. Is jouw kind hier ook helemaal weg van? Geef je kind een stoere piraten broodtrommel. Personaliseer de piraten broodtrommel met de naam van je kind en kies het lettertype en de kleuren. Zo ontwerp je eenvoudig en snel een leuke piraten broodtrommel met de naam van je kind! Wil je een leuke set in dezelfde look? Dat kan! Bekijk snel ons assortiment en bestel meteen!

{trans.orderby}
Mepal Lunchbox Campus piraat
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Schoolbeker Campus piraat
Helemaal rondom bedrukt
15,99
Start je ontwerp
Mepal Campus Pop-up ronddruk piraat
Helemaal rondom bedrukt
18,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Midi Piraten
Met handig tussenschotje
15,99
Start je ontwerp

Coole piraten bekers

Het is leuk om je kind naast de piraten broodtrommel ook een van onze piraten bekers te geven. Dan bestel je een leuke set voor school. Je kunt de kleuren van de piraten bekers aan de wensen van je kind aanpassen. Wil je het extra persoonlijk maken? Bestel dan een van onze piraten bekers met naam. Zodra je alles hebt aangepast kun je meteen bestellen. Dit gaat eenvoudig en snel.

Tip: bestel er ook een piraten broodtrommel bij. 

Origineel cadeau

Is je kind binnenkort jarig of gaat je kind binnenkort naar een piraten kinderfeestje? Geef dan een van onze piraten bekers cadeau! Personaliseer de beker met de naam van de ontvanger, zodat je het cadeau extra persoonlijk maakt. Of geef een piraten broodtrommel met de naam van de jarige job. Dat is ook een leuk cadeau! Het is ook mogelijk om een set cadeau te geven met dezelfde kleuren en hetzelfde lettertype.

Piraten broodtrommel kopen

Personaliseer een piraten broodtrommel met naam en kies de lievelingskleuren van je kind. Bezorg je kind elke dag een lekkere lunch en zorg voor afwisseling door ook fruit en nootjes mee te geven. Koop een handig fruitbakje of maak gebruik van de bentobox in de Campus broodtrommel. De bentobox krijg je er gratis bij! De broodtrommel mag in de vaatwasser. Als je wilt dat jouw zelf ontworpen broodtrommel extra lang meegaat, raden wij je aan om deze van hand te wassen. De print op de piraten broodtrommel blijft dan langer mooi.

Handige piraten bordjes en bekers

Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau voor je kind en geef je een piratenfeestje? Dan is het leuk om in piratenstijl te lunchen! Dan komen piraten bordjes en bekers van pas. Het is een optie om wegwerpbordjes en bekers bestellen. Maar voor het milieu is het beter om voor een duurzaam alternatief te kiezen. Bestel dan piraten bordjes en bekers bij MyMepal. Dan kun je de tafel feestelijk dekken en kunnen de kleine piraten uit echte piraten bekers drinken en van piraten bordjes eten. Dat is pas leuk!

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!