• Made in Holland
 • Producten van Mepal
 • Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
 • Vaatwasbestendig
Hulp nodig?
draaien
vergroten
Schikken

Mepal Campus Pop-up ronddruk

Kies de kleur

Beker
Rand
Kapje
Knopje
Tuit

Upload eigen afbeeldingen

Kies de achtergrond indeling

Voeg afbeelding toe

Voeg een afbeelding toe

Typ hier je tekst

Ab

Kies het lettertype

Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc

Kies de letterkleur

Producten
Kleuren
Afbeeldingen
Teksten
 • Lekvrije schoolbeker
 • Inhoud 300 ml
 • Eenvoudig te openen en te sluiten
 • Helemaal rondom geprint
 • Kan tegen een stootje
 • Ook geschikt voor zuivel
 • Vaatwasserbestendig
 • BPA-vrij
voor 9,99 voor 16,99

Klaar met je ontwerp?
Bestel dan direct

Omschrijving

Druk en drink! Dat is het principe van de Drinkfles pop-up Campus van Mepal. Door de gepatenteerde pop-up tuit is de fles met een druk op de knop zelfs door de allerkleinsten eenvoudig te openen! En met een druk op de tuit sluit je de fles weer af.  De pop-up drinkfles heeft een inhoud van maar liefst 400 ml en is gegarandeerd lekvrij. De fles is voorzien van een handig lusje, waarmee de fles gemakkelijk kan worden meegenomen. Ideaal om mee te nemen naar school, sport of zwemles!

De Drinkfles pop-up Campus is eenvoudig schoon te maken. De deksel kan gemakkelijk uit elkaar worden gehaald en de losse onderdelen kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. Door de platte bodem blijft er geen water in de fles staan. En fijn om te weten: de drinkfles is BPA-vrij!

De Drinkfles pop-up Mepal Campus wordt vaak samen besteld met de lunchbox Campus en de schoolbeker Campus ronddruk. In de Campus serie is ook de waterfles Campus beschikbaar.

Ronddruk

Dit artikel wordt volledig rondom gedrukt. Afhankelijk van de afbeelding zal er altijd een naadje zichtbaar zijn waar de afbeelding aansluit. Wanneer de afbeelding niet volledig over de gehele beker past, dan zal deze onbedrukte ruimte groter zijn. De maximale grootte is bereikt als de foto bij vergroten gaat inzoomen.

Let op! Het maximale printoppervlak van dit artikel is rechthoekig. Een vierkante afbeelding zal niet volledig rondom worden bedrukt.

Specificaties

Afmetingen in mm (bxh)
ø66 x 186

Inhoud
400 ml

Materiaal 
ABS
0% BPA

Geschikt voor 
Koude dranken, melk, water en vruchtsappen

Onderhoud
Vaatwasserbestendig
Maximaal 40 graden in het bovenste rek

Maak ‘m zo mooi als je kunt!

Bij MyMepal ontwerp je je producten zelf! Je kiest de kleuren en plaatst foto’s, afbeeldingen en teksten totdat het product helemaal naar jouw smaak is!

Hoe? Dat gaat heel eenvoudig in de ontwerptool hierboven:

Tab Kleur: Uniek bij MyMepal: kies per onderdeel zelf de kleur!
Op het tabblad Kleur selecteer je de gewenste kleuren van het product door op de beker en rand te klikken en dan de kleur te kiezen.

Tab Achtergrond: Selecteer een achtergrond
Ga naar het tabblad Achtergrond om een achtergrond voor de beker te kiezen. De getoonde strook is het gedeelte dat wordt bedrukt. Je kunt hier een standaard achtergrond selecteren of zelfs je eigen achtergrond uploaden! Deze achtergrond kun je verschuiven, draaien en kleiner of groter maken. Als je geen achtergrond kiest, dan blijft dit de door jou gekozen kleur van de beker.

Tab Afbeelding: Plaats een of meer afbeeldingen
Je kunt op het tabblad Afbeelding kiezen voor een of meerdere afbeeldingen. Of nog origineler: gebruik je eigen foto’s! Door op het plaatje in het tabblad te klikken, kun je deze verplaatsen, draaien en groter of kleiner maken.

Tips!
Maak bij gebruik van eigen foto’s gebruik van jpg of png bestanden. Hoe hoger de resolutie, des te mooier het resultaat. Zorg dat je foto niet te donker is. Wanneer je gebruikt maakt van een afbeelding met een transparante schaduw, dan wordt deze met een witte ondergrond geprint. Gebruik voor afbeeldingen met een transparante achtergrond geen schaduw voor het mooiste resultaat.

Tab Tekst: Plaats teksten in verschillende lettertypes
Op het tabblad Tekst kun je je eigen teksten schrijven. Zo kun je hier je naam op de beker plaatsen en/of leuke quotes toevoegen. Voor elke tekst kun je een andere kleur en lettertype kiezen!

Geen inspiratie of weinig tijd?
Kies dan voor een van de ontwerpen van onze designers! Kijk op onze inspiratie pagina of op de pagina’s die we voor speciale momenten hebben gemaakt.

Prijs
De weergegeven prijs wijzigt mee tijdens het ontwerp. Deze prijs is exclusief verzending.

Wil je meerdere thermomokken tegelijk bestellen voor bijvoorbeeld je afdeling? Neem dan contact op met contact@mymepal.com voor een interessant aanbod.