• Made in Holland
 • Producten van Mepal
 • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
 • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Bewaar hier je ontwerp. Snel en makkelijk met je e-mail.

draaien
vergroten
Schikken
 •  
 • MyMepal
 • |
 • Mepal Campus Pop-up ronddruk - Tractor

Mepal Campus Pop-up ronddruk - Tractor

Kies de kleur per onderdeel

Beker
Rand
Kapje
Knopje
Tuit

Upload eigen afbeeldingen

Kies de achtergrond indeling en afbeelding

Voeg afbeeldingen toe

Voeg afbeeldingen toe

Typ hier je tekst

Ab

Kies het lettertype

Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc

Kies de letterkleur

Producten
Productkleur
Afbeeldingen
Teksten
 • Lekvrije beker
 • Inhoud 400 ml
 • Eenvoudig te openen en te sluiten
 • Helemaal rondom geprint
 • Kan tegen een stootje
voor 12,99 voor 18,99

Hulp nodig?
Zo werkt het zelf ontwerpen

Omschrijving

Druk en drink! Dat is het principe van de drinkfles pop-up Campus van Mepal. Door de gepatenteerde pop-up tuit is de fles met een druk op de knop zelfs door de allerkleinsten eenvoudig te openen! En met een druk op de tuit sluit je de fles weer af.  De pop-up drinkfles heeft een inhoud van maar liefst 400 ml en is gegarandeerd lekvrij. De fles is voorzien van een handig lusje, waarmee de fles gemakkelijk kan worden meegenomen. Ideaal om mee te nemen naar school, sport of zwemles!

De drinkfles pop-up Campus is eenvoudig schoon te maken. De deksel kan gemakkelijk uit elkaar worden gehaald en de losse onderdelen kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. Door de platte bodem blijft er geen water in de fles staan. En fijn om te weten: de drinkfles is BPA-vrij!

De drinkfles pop-up Campus wordt vaak samen besteld met de lunchbox Campus en de schoolbeker Campus ronddruk. In de Campus serie is ook de waterfles Campus beschikbaar.

Ronddruk

Dit artikel wordt volledig rondom bedrukt. Afhankelijk van de afbeelding zal er altijd een naadje zichtbaar zijn waar de afbeelding aansluit. Tussen een lunchbox (een vlak artikel) en een rond artikel is altijd kleurverschil omdat er op twee verschillende manieren wordt gedrukt. Wanneer de afbeelding niet volledig over de gehele beker past, dan zal deze onbedrukte ruimte groter zijn. De maximale grootte is bereikt als de foto bij vergroten gaat inzoomen.

Let op! Het maximale printoppervlak van dit artikel is rechthoekig. Een vierkante afbeelding zal niet volledig rondom worden bedrukt.

Specificaties

Afmetingen in mm (bxh)
ø66 x 186

Inhoud
400 ml

Materiaal 
ABS
0% BPA

Geschikt voor 
Koude dranken, melk, water en vruchtsappen

Onderhoud
Vaatwasserbestendig
Maximaal 40 graden in het bovenste rek

Bedrukkingsgebied in mm (bxh)
ø205.2 x 124

Maak ‘m zo mooi als je kunt!

Bij MyMepal kun je je product helemaal zelf ontwerpen! Kies je favoriete kleuren en plaats afbeeldingen en teksten totdat het ontwerp helemaal naar jouw smaak is. En mocht je even geen inspiratie hebben, kijk dan op onze Inspiratiepagina!

Hoe? Het ontwerpen gaat heel eenvoudig in onze ontwerptool:

Kleuren

Uniek bij MyMepal: je kunt voor elk onderdeel zelf een kleur kiezen!
In het venster “Kies de kleur” zie je rechts de verschillende onderdelen van het product dat je wilt ontwerpen. Klik op de onderdelen en kies de gewenste kleur(en).

Foto of afbeelding

Maak je ontwerp zo origineel mogelijk! In het venster “Upload eigen afbeeldingen” kun je je eigen foto’s en/of andere afbeeldingen uploaden om in je ontwerp te gebruiken. Deze afbeeldingen kun je als achtergrond en als illustratie gebruiken. Je kunt zoveel afbeeldingen uploaden als je wilt.

Bij “Kies de indeling” ontwerp je de achtergrond. Alleen als jij dat wilt natuurlijk. We hebben alvast wat indelingen voor je gemaakt. Als je op een van de indelingen klikt, dan verschijnt deze op jouw ontwerp. Wil je toch liever geen achtergrond? Door nog een keer op de indeling te klikken, verdwijnt deze weer.

Je kunt de afbeelding(en) die je net hebt geüpload, slepen naar het gewenste vak. Of je klikt op de ‘plus’ en er verschijnt een pop-up scherm waarin je afbeeldingen kunt selecteren. Door op de afbeelding in het ontwerp te klikken, kun je deze verschuiven, draaien, vergroten of verkleinen en de volgorde van weergave aanpassen. Helemaal naar jouw smaak dus!

Door te klikken op “Voeg afbeeldingen toe”, kun je afbeeldingen toevoegen in het te bedrukken gedeelte van je product. We hebben een aantal leuke cliparts voor je geselecteerd. Ook kun je je eigen geüploade afbeeldingen gebruiken door deze hier te selecteren of door ze te slepen vanuit het uploadvenster.

Je kunt zoveel afbeeldingen toevoegen als je wilt. Door op de weergegeven afbeeldingen te klikken, kun je deze verschuiven, draaien, vergroten of verkleinen en de volgorde van weergave aanpassen.

Tekst

In het venster “Typ hier je tekst” kun je je eigen teksten schrijven. Zo kun je hier je naam op je product plaatsen en/of leuke quotes toevoegen. Klik op het plusje om zoveel teksten toe te voegen als je wilt!

Door op de weergegeven tekst op het product te klikken, kun je de tekst verplaatsen, draaien, vergroten of verkleinen en de volgorde van weergave aanpassen.

Je kunt de lettertypes aanpassen door in het ontwerp op de tekst te klikken en het gewenste lettertype te selecteren bij “Kies het lettertype”. Je ziet het lettertype direct veranderen in het ontwerp. Zo kun je goed zien welke lettertypes het beste passen bij jouw ontwerp!

En voor de finishing touch kun je bij “Kies de kleur” elke tekst een andere kleur geven. Klik hiervoor op de tekst in het ontwerp en kies je gewenste kleur(en).

Wil je je ontwerp bewaren?

Wil je je ontwerp op een ander moment afmaken of nog even bewaren? Dat kan! Je hebt hiervoor wel een MyMepal account nodig. Klik op de button “Ontwerp bewaren” om je ontwerp op te slaan en op “Ontwerp openen” om je ontwerp op te halen.

Product afbeeldingen

Drinkfles Pop-up Campus XL print