• Made in Holland
 • Producten van Mepal
 • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
 • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
draaien
vergroten
Schikken
 •  
 • MyMepal
 • |
 • Mepal Duobeker Take A Break met visjes

Mepal Duobeker Take A Break met visjes

Kies de kleur

Beker
Rand
Deksel
Duo

Upload eigen afbeeldingen

Kies de achtergrond indeling en afbeelding

Voeg afbeeldingen toe

Voeg een afbeeldingen toe

Typ hier je tekst

Ab

Kies het lettertype

Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc

Kies de letterkleur

Producten
Kleuren
Afbeeldingen
Teksten
 • Lekvrije drinkbeker
 • Inhoud 400 +100 ml
 • Eenvoudig te openen en te sluiten
 • Kan tegen een stootje
 • Met eigen naam en afbeelding!
voor 6,99 van 15,99 voor 13,59

Klaar met je ontwerp?
Plaats hier in je winkelwagen

Omschrijving

Hou je lunch vers en knapperig in jouw unieke duobeker!

In de duobeker Take a Break van Mepal blijft je ontbijt of lunch eindelijk lekker fris en knapperig. Deze beker bestaat uit twee delen: een beker (400 ml) en een deksel met apart compartiment (100 ml). Heerlijk om bijvoorbeeld yoghurt met muesli of fruit in mee te nemen. Maar de duobeker is ook ideaal voor het meenemen van water en een energiemix voor tijdens het sporten. Of wat denk je van water en melkpoeder voor babyvoeding? De ideale oplossing om je lunch of drank tot op het moment van nuttigen vers te houden!

De duobeker Take a Break is makkelijk schoon te maken in de vaatwasser. En belangrijk om te weten: de duobeker is BPA-vrij!

In de Take a Break serie zijn ook de beker Take a Break en lunchbox Take a Break beschikbaar. De lunchbox is verkrijgbaar in drie varianten: flat, midi en large.

Specificaties

Afmetingen in mm (lxbxh)
80 x 80 x 188

Inhoud
400 ml (beker) + 100 ml (deksel)

Materiaal
ABS
0% BPA

Geschikt voor
Koude dranken, yoghurt

Onderhoud
Vaatwasserbestendig
Maximaal 40 graden in het bovenste rek

Bedrukkingsgebied in mm (bxh)
ø27 x 133.95

Maak ‘m zo mooi als je kunt!

Bij MyMepal kun je je product helemaal zelf ontwerpen! Kies je favoriete kleuren en plaats afbeeldingen en teksten totdat het ontwerp helemaal naar jouw smaak is. En mocht je even geen inspiratie hebben, kijk dan op onze Inspiratiepagina!

Hoe? Het ontwerpen gaat heel eenvoudig in onze ontwerptool:

Kleuren

Uniek bij MyMepal: je kunt voor elk onderdeel zelf een kleur kiezen!
In het venster “Kies de kleur” zie je rechts de verschillende onderdelen van het product dat je wilt ontwerpen. Klik op de onderdelen en kies de gewenste kleur(en).

Foto of afbeelding

Maak je ontwerp zo origineel mogelijk! In het venster “Upload eigen afbeeldingen” kun je je eigen foto’s en/of andere afbeeldingen uploaden om in je ontwerp te gebruiken. Deze afbeeldingen kun je als achtergrond en als illustratie gebruiken. Je kunt zoveel afbeeldingen uploaden als je wilt.

Bij “Kies de indeling” ontwerp je de achtergrond. Alleen als jij dat wilt natuurlijk. We hebben alvast wat indelingen voor je gemaakt. Als je op een van de indelingen klikt, dan verschijnt deze op jouw ontwerp. Wil je toch liever geen achtergrond? Door nog een keer op de indeling te klikken, verdwijnt deze weer.

Je kunt de afbeelding(en) die je net hebt geüpload, slepen naar het gewenste vak. Of je klikt op de ‘plus’ en er verschijnt een pop-up scherm waarin je afbeeldingen kunt selecteren. Door op de afbeelding in het ontwerp te klikken, kun je deze verschuiven, draaien, vergroten of verkleinen en de volgorde van weergave aanpassen. Helemaal naar jouw smaak dus!

Door te klikken op “Voeg afbeeldingen toe”, kun je afbeeldingen toevoegen in het te bedrukken gedeelte van je product. We hebben een aantal leuke cliparts voor je geselecteerd. Ook kun je je eigen geüploade afbeeldingen gebruiken door deze hier te selecteren of door ze te slepen vanuit het uploadvenster.

Je kunt zoveel afbeeldingen toevoegen als je wilt. Door op de weergegeven afbeeldingen te klikken, kun je deze verschuiven, draaien, vergroten of verkleinen en de volgorde van weergave aanpassen.

Tekst

In het venster “Typ hier je tekst” kun je je eigen teksten schrijven. Zo kun je hier je naam op je product plaatsen en/of leuke quotes toevoegen. Klik op het plusje om zoveel teksten toe te voegen als je wilt!

Door op de weergegeven tekst op het product te klikken, kun je de tekst verplaatsen, draaien, vergroten of verkleinen en de volgorde van weergave aanpassen.

Je kunt de lettertypes aanpassen door in het ontwerp op de tekst te klikken en het gewenste lettertype te selecteren bij “Kies het lettertype”. Je ziet het lettertype direct veranderen in het ontwerp. Zo kun je goed zien welke lettertypes het beste passen bij jouw ontwerp!

En voor de finishing touch kun je bij “Kies de kleur” elke tekst een andere kleur geven. Klik hiervoor op de tekst in het ontwerp en kies je gewenste kleur(en).

Wil je je ontwerp bewaren?

Wil je je ontwerp op een ander moment afmaken of nog even bewaren? Dat kan! Je hebt hiervoor wel een MyMepal account nodig. Klik op de button “Ontwerp bewaren” om je ontwerp op te slaan en op “Ontwerp openen” om je ontwerp op te halen.