• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
  • Vaatwasbestendig
Hulp nodig?
draaien
vergroten
Schikken

Mepal Lunchbox Take a Break Large

Kies de kleur

Deksel
Doos
Sluiting

Upload eigen afbeeldingen

Kies de achtergrond indeling

Voeg afbeelding toe

Voeg een afbeelding toe

Typ hier je tekst

Ab

Kies het lettertype

Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc

Kies de letterkleur

Producten
Kleuren
Afbeeldingen
Teksten
  • Lunchbox voor acht boterhammen
  • Ideale lunchbox voor de grote eter
  • Inhoud blijft lekker vers
  • Met handig tussenschotje om je eten te scheiden
  • Uitneembare bentobakjes bij te bestellen
  • Altijd herkenbaar door eigen ontwerp!
  • BPA-vrij
voor 10,99 voor 16,99

Klaar met je ontwerp?
Bestel dan direct

Omschrijving

Ontwerp een extra grote broodtrommel helemaal naar jouw smaak!

De lunchbox Take a Break large is een extra grote broodtrommel van Mepal. Er passen wel acht boterhammen in! De lunchbox is voorzien van een afdichtring waardoor de inhoud lekker vers blijft. Bovendien zit in deze broodtrommel een tussenschot om etenswaren van elkaar te scheiden. Zo hou je je brood en rauwkost, salade, fruit of drinkpakjes handig apart. De ideale lunchbox voor de grote eter!

De lunchbox Take a Break large is eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser. En fijn te weten: de lunchbox is BPA-vrij!

Wil je je lunch fris en koel houden? Gebruik dan het speciale koelelement Take a Break! Deze kun je bestellen in de winkelwagen bij “Meebestellen?” of in de Accessoires Shop.

De lunchbox Take a Break is verkrijgbaar in drie varianten: flatmidi en large. In deze serie kun je ook de beker Take a Break  laten bedrukken.

Specificaties

Afmetingen in mm (lxbxh)
255 x 170 x 60 

Inhoud
800 ml

Geschikt voor
Maximaal 8 boterhammen

Onderhoud
Vaatwasserbestendig
Maximaal 40 graden in het bovenste rek

Printvlak
De twee zichtbare lijnen zijn reliëfs in het ontwerp van de deksel.

Maak ‘m zo mooi als je kunt!

Bij MyMepal ontwerp je je producten zelf! Je kiest de kleuren en plaatst foto’s, afbeeldingen en teksten totdat het product helemaal naar jouw smaak is!

Hoe? Dat gaat heel eenvoudig in de ontwerptool hierboven:

Tab Kleur: Uniek bij MyMepal: kies per onderdeel zelf de kleur!
Op het tabblad Kleur selecteer je de gewenste kleuren van het product door op de beker en rand te klikken en dan de kleur te kiezen.

Tab Achtergrond: Selecteer een achtergrond
Ga naar het tabblad Achtergrond om een achtergrond voor de beker te kiezen. De getoonde strook is het gedeelte dat wordt bedrukt. Je kunt hier een standaard achtergrond selecteren of zelfs je eigen achtergrond uploaden! Deze achtergrond kun je verschuiven, draaien en kleiner of groter maken. Als je geen achtergrond kiest, dan blijft dit de door jou gekozen kleur van de beker.

Tab Afbeelding: Plaats een of meer afbeeldingen
Je kunt op het tabblad Afbeelding kiezen voor een of meerdere afbeeldingen. Of nog origineler: gebruik je eigen foto’s! Door op het plaatje in het tabblad te klikken, kun je deze verplaatsen, draaien en groter of kleiner maken.

Tips!
Maak bij gebruik van eigen foto’s gebruik van jpg of png bestanden. Hoe hoger de resolutie, des te mooier het resultaat. Zorg dat je foto niet te donker is. Wanneer je gebruikt maakt van een afbeelding met een transparante schaduw, dan wordt deze met een witte ondergrond geprint. Gebruik voor afbeeldingen met een transparante achtergrond geen schaduw voor het mooiste resultaat.

Tab Tekst: Plaats teksten in verschillende lettertypes
Op het tabblad Tekst kun je je eigen teksten schrijven. Zo kun je hier je naam op de beker plaatsen en/of leuke quotes toevoegen. Voor elke tekst kun je een andere kleur en lettertype kiezen!

Geen inspiratie of weinig tijd?
Kies dan voor een van de ontwerpen van onze designers! Kijk op onze inspiratie pagina of op de pagina’s die we voor speciale momenten hebben gemaakt.

Prijs
De weergegeven prijs wijzigt mee tijdens het ontwerp. Deze prijs is exclusief verzending.

Wil je meerdere thermomokken tegelijk bestellen voor bijvoorbeeld je afdeling? Neem dan contact op met contact@mymepal.com voor een interessant aanbod.