• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
  • Vaatwasbestendig
Hulp nodig?
draaien
vergroten
Schikken

Mepal Thermomok Automatic

Kies de kleur

Beker
Rand

Upload eigen afbeeldingen

Kies de achtergrond indeling

Voeg afbeelding toe

Voeg een afbeelding toe

Typ hier je tekst

Ab

Kies het lettertype

Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc
Abc

Kies de letterkleur

Producten
Kleuren
Afbeeldingen
Teksten
  • Thermomok van 275 ml
  • Houdt de inhoud 45 minuten warm
  • Sluit perfect af, geen geknoei
  • Met één hand te gebruiken
  • Past in vrijwel alle bekerhouders
  • Met eigen opdruk, ook ideaal als relatiegeschenk!
  • BPA-vrij
voor 9,99 voor 14,99

Klaar met je ontwerp?
Bestel dan direct

Omschrijving

Heerlijke warme koffie of thee uit je zelfontworpen thermomok!

De Thermomok Automatic van Mepal houdt je koffie of thee tot wel 30 – 45 minuten heerlijk warm. De handige thermomok met een inhoud van 275 ml past in de bekerhouders van vrijwel alle auto’s. De thermomok is eenvoudig met één hand te gebruiken. Druk met je duim op de knop om te drinken en laat de knop weer los om de thermomok goed af te sluiten. Lekker warm en zonder geknoei!

De thermomok is eenvoudig uit elkaar te halen en alle onderdelen mogen in de vaatwasser. En fijn om te weten: de thermomok is BPA-vrij!

Natuurlijk wil je zelf zo’n fijne thermomok. Maar daarnaast is de Thermomok Automatic ook erg geschikt als bedrukt relatiegeschenk met de naam van je medewerker(s) en bedrijfslogo erop.

Specificaties

Formaat in mm (lxbxh)
115 x 88 x 150

Inhoud
275 ml

Materiaal
ABS

Geschikt voor
Warme dranken (koffie of thee)

Onderhoud
Vaatwasserbestendig
Maximaal 40 graden in het bovenste rek

Maak ‘m zo mooi als je kunt!

Bij MyMepal ontwerp je je producten zelf! Je kiest de kleuren en plaatst foto’s, afbeeldingen en teksten totdat het product helemaal naar jouw smaak is!

Hoe? Dat gaat heel eenvoudig in de ontwerptool hierboven:

Tab Kleur: Uniek bij MyMepal: kies per onderdeel zelf de kleur!
Op het tabblad Kleur selecteer je de gewenste kleuren van het product door op de beker en rand te klikken en dan de kleur te kiezen.

Tab Achtergrond: Selecteer een achtergrond
Ga naar het tabblad Achtergrond om een achtergrond voor de beker te kiezen. De getoonde strook is het gedeelte dat wordt bedrukt. Je kunt hier een standaard achtergrond selecteren of zelfs je eigen achtergrond uploaden! Deze achtergrond kun je verschuiven, draaien en kleiner of groter maken. Als je geen achtergrond kiest, dan blijft dit de door jou gekozen kleur van de beker.

Tab Afbeelding: Plaats een of meer afbeeldingen
Je kunt op het tabblad Afbeelding kiezen voor een of meerdere afbeeldingen. Of nog origineler: gebruik je eigen foto’s! Door op het plaatje in het tabblad te klikken, kun je deze verplaatsen, draaien en groter of kleiner maken.

Tips!
Maak bij gebruik van eigen foto’s gebruik van jpg of png bestanden. Hoe hoger de resolutie, des te mooier het resultaat. Zorg dat je foto niet te donker is. Wanneer je gebruikt maakt van een afbeelding met een transparante schaduw, dan wordt deze met een witte ondergrond geprint. Gebruik voor afbeeldingen met een transparante achtergrond geen schaduw voor het mooiste resultaat.

Tab Tekst: Plaats teksten in verschillende lettertypes
Op het tabblad Tekst kun je je eigen teksten schrijven. Zo kun je hier je naam op de beker plaatsen en/of leuke quotes toevoegen. Voor elke tekst kun je een andere kleur en lettertype kiezen!

Geen inspiratie of weinig tijd?
Kies dan voor een van de ontwerpen van onze designers! Kijk op onze inspiratie pagina of op de pagina’s die we voor speciale momenten hebben gemaakt.

Prijs
De weergegeven prijs wijzigt mee tijdens het ontwerp. Deze prijs is exclusief verzending.

Wil je meerdere thermomokken tegelijk bestellen voor bijvoorbeeld je afdeling? Neem dan contact op met contact@mymepal.com voor een interessant aanbod.