• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Let op! Bepaalde onderdelen van de Campus collectie zijn momenteel uitverkocht. Zodra deze op voorraad zijn kun je deze weer selecteren in de ontwerptool. 

Sluiten

Muesli beker

Dol op muesli? Je kunt nu niet alleen thuis genieten van heerlijke muesli met yoghurt, maar ook op je werk of op school. Het enige wat je nodig hebt is zo’n handige muesli beker van MyMepal. In deze beker bewaar je je yoghurt en muesli apart en mix je deze pas als je gaat eten. Zo blijft je muesli lekker knapperig. Bestel een standaard muesli beker of personaliseer je beker naar jouw smaak met naam, foto of logo. Zo weet je zeker dat niemand per ongeluk jouw muesli opeet!

{trans.orderby}

Kies jouw muesli beker

Mepal Lunchpot Ellipse
Voor een verse lunch
17,99
Start je ontwerp


Inspiratie voor jouw eigen muesli beker

Mepal Lunchpot Ellipse met luiaard
Voor een verse lunch
17,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchpot Ellipse jongen met naam en foto
Voor een verse lunch
17,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchpot Ellipse meisjes met naam
Voor een verse lunch
17,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchpot Ellipse met walvis
Voor een verse lunch
17,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchpot Ellipse met watermeloen
Voor een verse lunch
17,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchpot Ellipse flamingo
Voor een verse lunch
17,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchpot Ellipse met panda
Voor een verse lunch
17,99
Start je ontwerp

Lekker je muesli mee

Met een muesli beker van MyMepal neem je eenvoudig jouw muesli met yoghurt mee, waar je ook naartoe gaat. Onze muesli bekers bestaan uit twee delen. In het bovenste deel bewaar je jouw muesli en in het onderste deel de yoghurt of melk. In de muesli beker kun je ongeveer 75 gram muesli en tot 500 ml yoghurt meenemen. Perfect dus voor een heerlijk ontbijt of lunch!

Personaliseren

In ons aanbod vind je prachtig vormgegeven muesli bekers in diverse hippe kleuren. Bij MyMepal kun je standaard muesli bekers kopen, maar het is ook mogelijk om een muesli beker te personaliseren. Met onze handige ontwerptool bepaal je zelf hoe je muesli beker to go eruitziet. Customize je muesli beker in jouw favoriete kleur en met jouw eigen naam en/of een leuke foto. Superleuk om een gepersonaliseerde muesli beker voor jezelf te bestellen en ook zeker een goed idee om cadeau te geven.

Specificaties

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten jarenlang plezier beleven van onze producten. Daarom zijn onze items gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Zo is onze muesli 2 go beker BPA vrij. En natuurlijk is de beker voorzien van een perfecte sluiting, zodat de muesli en yoghurt niet uit de beker kunnen lekken wanneer je de bakjes goed hebt dichtgedraaid.

Wil je ook een muesli beker bestellen?

Tijd om een kijkje te nemen bij ons ruime aanbod aan muesli bekers. Neem de tijd en bekijk welke muesli beker jouw favoriet is en of je deze nog verder naar jouw smaak wilt ontwerpen. Waar je ook voor kiest: we begrijpen dat je liever niet lang wilt wachten tot jouw aankoop in huis is. Daarom doen we er alles aan om jouw nieuwe muesli beker zo snel mogelijk te verzenden. Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!