• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Nu tijdelijk tijdelijk een campusconnector bij aankoop van twee bedrukte campusartikelen voeg actiecode BTS20 en de connector toe aan je winkelmandje, bestel nu snel! 

Sluiten

Let op! De Campus schoolbeker en pop-up  ronddruk zijn door een technische storing tijdelijk niet beschikaar. Vanaf donderdag 13 augustus zijn deze producten weer beschikbaar. 

Sluiten
Standaard Pagina header

Heb je een vraag over de tarieven? Wij helpen je graag

Contact

B2B Zakelijk

Relatiegeschenken en promotieartikelen

Ben je op zoek naar een Mepal product met een unieke bedrukking? Maar is het aantal te laag om te bedrukken op een traditionele wijze (zeefdruk of tampondruk) te rechtvaardigen? Vaak zijn de opstartkosten voor traditioneel drukken zo hoog dat het bedrukken van een kleiner aantal producten onhaalbaar is. Menig creatief sterk idee is daardoor niet gerealiseerd. Door onze unieke bedrukkingswijze kunnen wij bij MyMepal ook kleine aantallen bedrukken, zonder dat er sprake is van hoge opstartkosten. We kunnen al een offerte op maat maken vanaf 10 stuks.

Wil je meer weten over onze unieke bedrukkingsmogelijkheden en prijzen? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.