• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Je eigen unieke lunchbox,
drinkfles of beker? Begin hier
je ontwerp...

Bekijk onze producten

Over ons

MyMepal is gestart als initiatief van Anouk van Schaardenburg, bekend van de webwinkel Goedgemerkt. Zij begon in 2003 met het via internet aanbieden van gepersonaliseerde naamstickers en instrijklabels, omdat haar kinderen regelmatig spullen kwijt waren. Een praktische, aansprekende oplossing voor een heel herkenbaar probleem.

Al sinds het begin van Goedgemerkt werkte Anouk samen met Mepal. In de dagelijkse contacten met ouders werd zeer regelmatig gevraagd naar de mogelijkheid om in plaats van een watervast plaklabel ook de producten van Mepal te voorzien van naam of eigen ontwerp. In 2011 is MyMepal gestart als webwinkel voor het personaliseren van Mepal lunchboxen, schoolbekers en drinkflessen.

Inmiddels is MyMepal uitgegroeid tot een internationale webshop met een uitgebreid Mepal assortiment en de nieuwste bedrukkingstechnieken. Je kunt op de MyMepal site niet alleen je eigen Mepal lunchbox, schoolbeker en diverse drink- en waterflessen samenstellen qua kleur en bedrukking, maar ook thermomokken, lunchpots, theedozen en kraamcadeaus personaliseren.

MyMepal & duurzaam

MyMepal zet zich graag in voor duurzaamheid. Zo zorgen we er met onze navulbare waterflessen voor dat er minder plastic afval is. En mede door de verkoop van onze lunchboxen groeien onze kinderen op met het idee dat onze boterhammen niet in een plastic zakje thuishoren.

MyMepal werkt uitsluitend met Mepal producten. Net als wij, vindt Mepal het belangrijk om producten te maken waar mens en milieu blij van worden.  Alle Mepal producten zijn duurzaam en gaan jaren mee. Je kunt hier meer lezen over Mepal en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

En ben je een onderdeel kwijt? Dan kun je het bij ons los verkrijgen. Zo kun je nog langer van je producten genieten en voorkomen we samen verspilling.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!