MyMepal maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring op de website te verbeteren.
Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in onze privacy policy.

Ontwerp zelf je eigen unieke lunchbox, drinkfles of beker             vandaag bestellen = volgende werkdag versturen*

Super kwaliteit

Made in Holland

Gratis thuisbezorgd

Vanaf €40

Vaatwasbestendig

Producten van Mepal

0 Producten

Je hebt nog geen product toegevoegd

Hulp nodig 033 - 448 1097

Over MyMepal

MyMepal is hét nieuwe initiatief van Anouk van Schaardenburg, bekend van de webwinkel Goedgemerkt. Zij begon in 2003 met het via internet aanbieden van gepersonaliseerde naamstickers en instrijklabels, omdat haar kinderen regelmatig spullen kwijt waren. Een praktische, aansprekende oplossing voor een heel herkenbaar probleem, want nu is Goedgemerkt uitgegroeid tot een volwassen organisatie, met allerlei labels om spullen goed te merken.


Al sinds het begin van Goedgemerkt werkt Anouk samen met Rosti Mepal, omdat de vrolijke, watervaste gepersonaliseerde naamlabels een perfecte oplossing zijn voor de schoolbekers en lunchboxen van Rosti Mepal. In de dagelijkse contacten die het Goedgemerkt team met ouders heeft wordt zeer regelmatig gevraagd naar de mogelijkheid om in plaats van een watervast plaklabel ook de produkten van Mepal te voorzien van naam of eigen ontwerp. Daarom is Anouk naast Goedgemerkt ook de webwinkel MyMepal gestart en kan je nu op deze MyMepal site je eigen Rosti Mepal lunchbox, broodtrommel, schoolbeker of drinkfles zelf samenstellen qua kleur en bedrukking.