• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Heb je een vraag over de tarieven? Wij helpen je graag

Contact

Prijzen en tarieven

Prijzen MyMepal producten

De te betalen prijs voor jouw MyMepal product is afhankelijk van het Mepal product en de vorm van personalisatie.

  • Onbedrukt (prijsniveau 1)
    Je stelt jouw eigen MyMepal product samen door per onderdeel uit de beschikbare kleuren te kiezen. Je MyMepal product wordt dan speciaal voor je op maat gemaakt, maar zonder bedrukking.
  • Bedrukt (prijsniveau 2)
    Je stelt jouw eigen MyMepal product samen door per onderdeel uit de beschikbare kleuren te kiezen en je voorziet het gekozen MyMepal product van een achtergrond, één of meer afbeeldingen en/of foto's en/of tekst(en).

Tijdens het personaliseren wordt de prijs van jouw MyMepal product direct weergegeven.

Verzendkosten

Naast de prijs voor de gepersonaliseerde producten brengen wij verzendkosten in rekening. Deze verzendkosten zijn standaard € 4,95 voor Nederland en € 4,95 voor België.

Vanaf een totale waarde van de winkelwagen van € 50,00 betaal je geen verzendkosten! Dit is wel exclusief eventuele kortingen. Als de waarde van de bestelling door kortingen onder € 50,00 komt, dan worden de verzendkosten wel in rekening gebracht.

Speciale acties en promoties

Ben je in het bezit van een actie- of promotiecode? Vul deze dan in bij het bestellen en klik op controleren. De korting wordt nu verrekend. Er kan maximaal één actiecode per bestelling worden gebruikt.

Business to Business

MyMepal hanteert speciale tarieven voor verenigingen, clubs en scholen en voor promotieartikelen en relatiegeschenken. Hierbij is het uitgangspunt dat van hetzelfde ontwerp een groter aantal wordt besteld en eventueel per stuk wordt gepersonaliseerd met een naam of tekst. Door onze productietechniek is dat ook interessant voor kleinere oplagen! Meer informatie vind je bij Clubs, verenigingen en scholen en B2B Zakelijk.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!