MyMepal maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring op de website te verbeteren.
Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in onze privacy policy.

Ontwerp zelf je eigen unieke lunchbox, drinkfles of beker             vandaag bestellen = volgende werkdag versturen*

Super kwaliteit

Made in Holland

Gratis thuisbezorgd

Vanaf €40

Vaatwasbestendig

Producten van Mepal

0 Producten

Je hebt nog geen product toegevoegd

Hulp nodig 033 - 448 1097

Prijzen, tarieven en kortingen

Prijzen voor het bedrukken van broodtrommels en bekers

De prijs die je betaalt is afhankelijk van het Rosti Mepal product en welke vorm van personalisatie je kiest.

Onbedrukt (prijsniveau 1):
Je stelt je eigen Mepal samen door per onderdeel uit de beschikbare kleuren te kiezen. Jouw Mepal wordt dan speciaal voor je op maat gemaakt, maar zonder bedrukking.

Standaard design (prijsniveau 2):
Kies een standaard sjabloon of één plaatje met een naam.

Eigen ontwerp met foto's (prijsniveau 3):
Je stelt jouw eigen Mepal samen door per onderdeel uit de beschikbare kleuren te kiezen en voorziet je Rosti Mepal van een achtergrond, één of meer afbeeldingen, één of meer foto's en/of tekst(en).

Een duidelijk overzicht van de prijs per product bij deze verschillende mogelijkheden van personalisatie vind je op de eerste pagina van Producten. Ook tijdens het personaliseren wordt de prijs van jouw Mepal direct weergegeven.

Staffelkorting

MyMepal werkt niet met vaste pakketten, maar met een eenvoudige staffel: hoe meer je bestelt, hoe meer korting je krijgt.

5 - 7 producten 5% korting
8 of meer producten 8% korting

Deze staffelkortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Daarnaast vervallen de verzendkosten vanaf € 50,00. Je voordeel bij een grotere bestelling loopt dan ook snel op!

Verzendkosten

Naast de prijs voor de gepersonaliseerde producten brengen wij verzendkosten in rekening. Deze verzendkosten zijn standaard € 3,95 voor Nederland en € 4,95 voor België.

Vanaf een totale waarde van de winkelwagen van € 50,00 betaal je geen verzendkosten! Dit is wel exclusief eventuele kortingen. Als de waarde van de bestelling door kortingen onder € 50,00 daalt worden de verzendkosten toch in rekening gebracht.

Speciale acties en promoties

Bent je in het bezit van een actie- of promotiecode dan kan je die invullen bij het bestellen en op controleren klikken. Er kan maximaal één actiecode per bestellingen worden gebruikt.

Business to Business: verenigingen, clubs, promotie- en relatiegeschenken

MyMepal heeft speciale tarieven voor verenigingen, clubs, promotie-artikelen en relatiegeschenken. Hierbij is het uitgangspunt dat van hetzelfde ontwerp een groter aantal wordt besteld; eventueel per stuk gepersonaliseerd met een naam (tekst). Door onze productietechniek kan dat al interessant zijn vanaf 10 stuks. Voor meer informatie verwijzen wij naar voor clubs & verenigingen en promoties & relatiegeschenken.