MyMepal maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring op de website te verbeteren.
Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in onze privacy policy.

Ontwerp zelf je eigen unieke lunchbox, drinkfles of beker             vandaag bestellen = volgende werkdag versturen*

Super kwaliteit

Made in Holland

Gratis thuisbezorgd

Vanaf €40

Vaatwasbestendig

Producten van Mepal

0 Producten

Je hebt nog geen product toegevoegd

Hulp nodig 033 - 448 1097

Nieuwsberichten

Bedankt juffen en meesters

woensdag 21 juni 2017

 

Bedankt, lieve juffen en meesters!

Het hele schooljaar staan ze paraat. Ze leren onze kinderen taal, rekenen en andere belangrijke zaken. Ze zorgen ervoor dat iedereen zich fijn voelt in de groep. Ze letten erop dat niemand wordt gepest. En ze geven extra aandacht aan de kinderen die dit nodig hebben. Hulde aan alle juffen en meesters!

Nu het einde van het schooljaar nadert is het tijd om de juffen en meesters te bedanken. En dat doen we graag op een originele manier!

Hoe bijzonder wil je het hebben?

Je wilt natuurlijk een cadeau geven waardoor de juffen en meesters beseffen hoe fijn jouw kind het bij hen heeft gehad. MyMepal heeft hiervoor de perfecte cadeaus. Je kunt ze namelijk helemaal zelf ontwerpen!

Bedankt!

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we alvast wat inspirerende ontwerpen gemaakt. Deze kun je bekijken en direct bestellen of zelf nog aanpassen op de pagina Bedankt!  En als je nu voor meer dan €20 MyMepal producten bestelt, dan hoef je geen verzendkosten te betalen!

Vul actiecode BEDANKT17 in bij de winkelwagen.

Vandaag besteld =  overmorgen in huis!

Deze kortingsactie geldt alleen voor bedrukte artikelen. De actiecode is niet geldig in combinatie met andere acties. Er kan één actiecode per bestelling worden gebruikt. Actiecode geldig t/m 7 juli 2017

Wil je op de hoogte blijven van de aanbiedingen van MyMepal? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.