MyMepal maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring op de website te verbeteren.
Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in onze privacy policy.

Ontwerp zelf je eigen unieke lunchbox, drinkfles of beker             vandaag bestellen = volgende werkdag versturen*

Super kwaliteit

Made in Holland

Gratis thuisbezorgd

Vanaf €40

Vaatwasbestendig

Producten van Mepal

0 Producten

Je hebt nog geen product toegevoegd

Hulp nodig 033 - 448 1097

Onze designers

Een groot aantal van onze standaard designs wordt door andere ontwerpers gemaakt. Wil jij je ook aanmelden als ontwerper? Neem dan contact met ons op!

Irem Dilan Çayci

Hi, mijn naam is Irem Dilan Çayci en ik studeer Communication and Multimedia design in Amsterdam. Mijn voornaamste interesse is visuele vormgeving. De ontwerpen die ik maak passen bij MyMepal  en ik hoop dat er voor iedereen wat leuks tussenzit! Bij MyMepal heb ik gezellige collega’s en leer met de tijd veel nieuwe dingen over design. Het is een superbedrijf en ik hoop er nog lang te mogen werken!

liefs Lieke

Creatief en moderne techniek zijn mijn hobby's altijd geweest. Tijdens mijn opleiding aan de kunstacademie werd mijn zus zwanger (2010), ze vroeg mij een geboortekaartje te ontwerpen strak van stijl en met een aap… Dit viel zo in de smaak dat het inmiddels is uitgebreid naar de complete lijn ‘Liefs Lieke’ met 9 herkenbare dieren.Hendrikje van Dijk

Hallo, mijn naam is Hendrikje van Dijk, ik ben grafisch ontwerper en dessin ontwerper bij ontwerpbureau Drikje Design 

https://drikjedesign.nl/

 

In mijn werk als vormgever verzorg ik bijzondere en creatieve ontwerpen voor zowel bedrijven als particulieren. De wens van de klant is altijd het uitgangspunt.
Inspiratie haal ik uit het dagelijks leven. Dat kan bijvoorbeeld een verpakking zijn die ergens in een supermarkt ligt. Ook dieren, bloemen en planten keren vaak terug in mijn ontwerpen.

 

Ik vind het ontzettend leuk om ontwerpen voor MyMepal te maken ook omdat mijn dochters groot geworden zijn met de lunchtrommels en drinkbekers van MyMepal.

 

Wendy-Hippit

Wendy Bouma werkt bij Hippit: het leukste reclameburo van Huizen!
Hippit ontwerpt huisstijlen (logo, briefpapier, envelop, visitekaartje e.d.), folders, brochures en advertenties. Hippit zorgt voor concepten, de teksten, de lay-out en het drukwerk.
Ook een website (met CMS en/of webshop) behoort tot de mogelijkheden!  
www.hippit.nl

Brenda-Pakhuis Dutch-kie

Brenda van der Leest is de designer van Pakhuis Dutch-kie, een webshop met originele en unieke producten voor kinderen en volwassenen. Een groot aantal van deze producten zijn door mij zelf met veel liefde en passie ontworpen en gemaakt. In de shop vind je allerlei leuke dingen.

http://www.pakhuisdutch-kie.nl

Anouk Aarssen

Hoi! Ik ben Anouk Aarssen, freelance grafisch vormgever met een passie voor illustreren en magazine ontwerp. 

Op mijn http://www.anoukaarssen.nl/portfolio staat mijn grafische werk. 

Naast grafische opdrachten heb ik ook mijn eigen magazine, Kadopapier magazine.

 

Marlijn Colijn-Rous

Ik ben ontwerpster Marlijn Colijn-Rous, gehuwd en moeder van 3 kinderen. Werkt daarnaast nog in de zorg.

Eind 2005 ben ik begonnen als afleiding met schilderen, en zo mijn eigen poppetjes ontworpen. Inmiddels heb ik deze al op veel projecten geschilderd of bewerkt, zoals ook op stof, doek en meubeltjes.

www.marlijnpoppendijn.nl

Es ten Caat

Mijn naam is Es ten Caat en ben grafisch vormgeefster/ fotograaf en illustrator.

Heb na de kunstacademie van vormgeving bij ELLE tot decoreren van kinderkamers en illustreren voor tijdschriften, uiteindelijk mijn landing gemaakt bij het ontwerpen van ansichtkaarten.

www.kaartjevancaatje.com.

 

Janneke Pieterse

Ik ben Janneke Pieterse, ontwerper en styliste. Als grafisch designer werk ik voor een multinational en in mijn vrije tijd ontwerp ik designs voor baby- en kleuteraccessoires. Toen ik zelf moeder werd van mijn twee zoons heb ik ervaren dat de collecties voor alles rond baby en kleuter vaak erg voorspelbaar en niet echt apart zijn. Toen ben ik zelf aan de slag gegaan en van daaruit is Brosje ontstaan. 

http://www.brosje.nl/

Danielle van Huizen

Ik ben Daniëlle van Huizen geboren 1969 in Haarlem. Ik ben moeder van 2 inmiddels volwassen kinderen. Mijn leven lang ben ik al creatief maar de laatste jaren ben ik daar meer en meer mee bezig. heb geen vaste stijl maar wissel graag vanalles af, het ligt aan mijn bui. Met de dingen die ik maak of pimp wil ik vrolijkheid scheppen. Ik heb ook een webwinkeltje waar ik bijzondere hobbymaterialen verkoop http://www.zelf-maak-winkel.nl/ o.a. om sieraden te gieten, serviesgoed en tegels te pimpen meer grappige knutselspullen.

Manon Goossens

Leuk dat je dit leest, mijn naam is Manon. Samen met mijn maatje Marleen vorm ik studioMOOSS. Wij doen waar we heel blij van worden. We ontwerpen namelijk grafisch, illustreren, schrijven en bedenken concepten. Op Facebook  doen we verslag van wat we maken en meemaken. Volg ons gerust, vinden we leuk! www.facebook.com/studiomooss

 

 

Carmen Eisendle

Mein Name ist Carmen Eisendle. Ich bin freiberufliche Illustratorin und Surface Designerin aus München. Zeichnen ist meine große Leidenschaft. Ich liebe es, Designs für Kinder zu gestalten: 

Bilderbücher, Kinderbekleidung, Wall Art, Spielecover, Apps und vieles mehr. www.carmen-eisendle.com

 Da sich meine zwei Jungs für den Kindergarten ganz besondere Brotzeitdosen gewünscht haben, habe ich kurzerhand selbst welche gestaltet und sie bei MyMepal bestellt. Wir waren begeistert :).

 Seit 2009 vertreibe ich Produkte mit meinen Designs auch unter meinem Label "katelein": Hier gibt es Papeterie, Sonnenschutzblenden und Kindergeschirr.www.katelein.com