• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Heb je een vraag over de tarieven? Wij helpen je graag

Contact

Sinterklaas bekers

Vol verwachting klopt ons hart – het hart van vele kindjes klopt alweer vol verwachting want Sinterklaas is weer in het land. Het is een spannende tijd en de kinderen kijken uit naar pakjesavond. Wat zou er dit jaar in de schoen zitten? Maak samen met je kind een verlanglijstje en laat je door ons inspireren. In ons assortiment heb je de keuze uit leuke Sinterklaas bekers, broodtrommels en nog veel meer. Zet de Sinterklaas beker op het verlanglijstje. Dan zal Sinterklaas ongetwijfeld mooie Sinterklaas bekers kopen.

Prachtige Sinterklaas drinkbeker

In ons assortiment bieden wij verschillende Sinterklaas bekers aan. Wil jouw kind een beker uit de Take a Break serie hebben? Dan heeft hij of zij de keuze uit verschillende bekers in vrolijke kleuren. Of wil je kind toch liever een Pop-up beker met een leuke print? Het is mogelijk om de beker helemaal rondom te laten bedrukken en zelfs met een eigen foto! Kies een leuke foto en de kleur van de beker en maak er wat moois van!

Originele drinkbeker

Gaan je kinderen naar school en ben je op zoek naar een leuk Sinterklaascadeau? Neem een kijkje in ons assortiment en bestel leuke Sinterklaas bekers. Dit komt op school goed van pas en je kunt de bekers ook meenemen op vakantie. Is jullie oog gevallen op een Campus beker met pop-up dop? Met een druk op de knop kun je de Sinterklaas bekers openen. Ook de schoolbekers gaan gemakkelijk open en bovendien lekken ze niet. Ideaal dus om mee naar school te nemen.

Sinterklaas bekers kopen

Bij MyMepal heb je de keuze uit verschillende Sinterklaas bekers. Het is ontzettend leuk om een beker cadeau te krijgen en de kinderen kunnen verschillende drankjes mee naar school nemen. Niet alleen water, maar ook vruchtensappen of melk. De Sinterklaas bekers mogen in de vaatwasser dus ook het reinigen is geen enkel probleem. Plaats de Sinterklaas bekers in de bovenste lade van de vaatwasser en reinig ze op maximaal 40 graden. Dan hebben de kinderen er elke dag plezier van.

Persoonlijk en uniek

Het is niet moeilijk om Sinterklaas bekers te ontwerpen. In onze designtool zijn er veel mogelijkheden: het lettertype, de kleur, het toevoegen van een leuke foto – het is allemaal mogelijk! De Sint zal met plezier een unieke Sinterklaas drinkbeker ontwerpen. Je kind zal stralen van blijdschap. Zo kan pakjesavond niet meer stuk!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!