• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Nu tijdelijk tijdelijk een campusconnector bij aankoop van twee bedrukte campusartikelen voeg actiecode BTS20 en de connector toe aan je winkelmandje, bestel nu snel! 

Sluiten

Let op! De Campus schoolbeker en pop-up  ronddruk zijn door een technische storing tijdelijk niet beschikaar. Vanaf donderdag 13 augustus zijn deze producten weer beschikbaar. 

Sluiten

Thermomok

Ben je veel onderweg? Heb je geen zin om steeds verse koffie, thee of soep te kopen? Of drink je gewoon het liefst uit je eigen brouwsel? Bij MyMepal koop je een thermomok waarin jouw drinken heerlijk op temperatuur blijft. Ideaal voor als je dagelijks een stuk moet reizen naar werk of naar school.

Smaken verschillen niet alleen wat betreft de inhoud van je thermomok: ook het uiterlijk van de thermomok moet passen bij jouw smaak. Daarom kun je bij MyMepal kiezen tussen standaard thermomokken in diverse hippe kleuren of een thermomok die je naar jouw eigen smaak personaliseert. 

{trans.orderby}
Mepal Thermomok Automatic
Lekker lang warm
14,99
Start je ontwerp
Mepal Thermomok Automatic jongen met naam
Lekker lang warm
14,99
Start je ontwerp
Mepal Thermomok Automatic jongen met naam en foto
Lekker lang warm
14,99
Start je ontwerp
Mepal Thermomok Automatic meisjes met naam
Lekker lang warm
14,99
Start je ontwerp
Mepal Thermomok Automatic meisjes met naam en foto
Lekker lang warm
14,99
Start je ontwerp
Mepal Thermomok Automatic
Lekker lang warm
14,99
Start je ontwerp
Mepal Isoleerfles Ellipse 350ML
Handig voor op school en onderweg
29,99
Start je ontwerp
Mepal Isoleerfles Ellipse 500ML
Handig voor onderweg of tijdens het sporten
31,99
Start je ontwerp
Mepal Isoleerfles Ellipse 900ML
Handig voor onderweg of buitensport
35,99
Start je ontwerp

Lekker warm in onze thermomok

Wist je dat jouw koffie, thee of soep in een thermomok van MyMepal maar liefst 30 tot 45 minuten op temperatuur blijft? Bovendien past de thermomok in de bekerhouder van vrijwel elke auto. Het openen van de thermomok gaat heel eenvoudig. Met één druk op de knop kun je met je duim de beker openen. Praktisch, want hierdoor knoei je niet zo snel.

Maak de thermomok zo mooi als je wilt!

Een thermomok van MyMepal is verkrijgbaar in diverse standaard kleuren, maar bij ons kun je de thermomok ook geheel naar jouw wens personaliseren. Wil je ook een originele thermomok die verder niemand anders heeft? Maak gebruik van onze handige ontwerptool en bepaal zelf hoe jouw mok eruitziet. Wil je jouw naam op de thermomok laten drukken? Of een leuke foto of logo op jouw mok? Het is allemaal mogelijk, de keuze is aan jou!

De kwaliteit van MyMepal

Wij vinden het belangrijk dat je voor langere tijd plezier beleeft aan onze thermomok. Daarom maken wij voor onze thermomokken enkel gebruik van de beste kwaliteit materialen en zijn ze BPA-vrij. Je maakt de thermomok eenvoudig schoon in de vaatwasser.

Wil je ook een thermomok bestellen?

Wil je ook zo’n handige MyMepal koffiebeker of theemok kopen? Bekijk ons ruime aanbod en personaliseer de thermomok helemaal naar jouw wens. En of je nou gaat voor een van onze standaard mokken of voor een eigen ontwerp: we begrijpen dat je liever niet lang wilt wachten tot je aankoop in huis is. Daarom doen we er alles aan om jouw thermomok zo snel mogelijk te versturen.
Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar en helpen je graag verder!