• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Romantische Valentijn beker

Wil jij jouw geliefde met Valentijn verrassen met een persoonlijke Valentijn beker? Dat kan bij MyMepal op een originele manier. Ontwerp je eigen beker met een foto van jou en je lieveling of met zijn of haar naam. Zie jij het stralende gezicht van je geliefde al voor je? Begin dan snel met ontwerpen met dit mooie beeld in je achterhoofd. De Valentijn beker kan gemakkelijk in een tas worden meegenomen. Dan heeft jouw liefste altijd drinken bij de hand.

{trans.orderby}
Mepal Schoolbeker Campus Valentijnsdag luiaards
Helemaal rondom bedrukt
15,99
Start je ontwerp
Mepal Schoolbeker Campus Valentijnsdag katten
Helemaal rondom bedrukt
15,99
Start je ontwerp
Mepal Schoolbeker Campus hartjes design
Helemaal rondom bedrukt
15,99
Start je ontwerp
Mepal Campus Pop-up Valentijnsdag luiaards
Helemaal rondom bedrukt
18,99
Start je ontwerp
Mepal Campus Pop-up Valentijnsdag katten
Helemaal rondom bedrukt
18,99
Start je ontwerp

Originele verrassing

Wil je een Valentijn beker kopen voor jouw grote liefde? Bij MyMepal kun je prachtige bekers bestellen om je geliefde te verrassen. De Mepal bekers kunnen gemakkelijk worden open gemaakt en ze lekken niet, dankzij een speciale afdichtring in de deksel. Je kunt de Valentijn beker dus overal mee naartoe nemen, naar je werk, de sportschool of op vakantie. Want wat is er nou leuker dan samen met jouw geliefde op vakantie te gaan? Maak de verrassing nog leuker door alvast aan te kondigen dat jullie samen op vakantie gaan. Dan is de verrassing compleet!

Lekker drankje

Wat drinkt jouw Valentijn graag? Het maakt eigenlijk niet uit want in de MyMepal beker kun je van alles meenemen: limonade, melk of water. Het is geen probleem want je reinigt de Valentijn beker gemakkelijk in de bovenste lade van de vaatwasser. Je kunt dus eindeloos variëren en elke dag weer iets anders drinken. Zo is voldoende drinken extra leuk en denkt jouw Valentijn bij elke slok aan jou.

Gepersonaliseerde Valentijn beker

Wil je meteen een Valentijn beker kopen? Kies dan een van onze vrolijke designs. Maar het is nog veel leuker om er een persoonlijke draai aan te geven. Neem dus even de tijd en pas alles naar wens aan. Bekijk in alle rust je foto’s en kies een leuke foto van jullie samen. Dat staat pas leuk op een Valentijn beker! Zet ook de naam of een koosnaam van jouw schat op de beker, zodat iedereen weet van wie de prachtige Valentijn beker is. Of kies een mooie liefdesspreuk en laat zijn of haar hart smelten.  

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!