• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Hippe lunchbox volwassenen

Wil je een unieke lunchbox voor volwassenen kopen, zodat je elke dag van een heerlijke lunch kunt genieten? Ontwerp een mooie broodtrommel voor volwassenen in een kleur naar keuze. Personaliseer de lunchbox met persoonlijke foto's en een leuke tekst. Maak je ontwerp nog persoonlijker door je naam op de lunchbox te laten drukken. Een lunchbox met naam is ook een leuk cadeau. Of kies een handige anti lek beker voor volwassenen.

{trans.orderby}
Mepal Lunchbox Campus met honden
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Midi met madeliefjes
Met handig tussenschotje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Midi met blaadjes
Met handig tussenschotje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take A Break Midi met golf
Met handig tussenschotje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take A Break Midi met avocado
Met handig tussenschotje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Midi abstract
Met handig tussenschotje
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Flat met madeliefjes
Past in elke tas
15,99
Start je ontwerp
Lunchbox Take a Break Flat Mama
Past in elke tas
15,99
Start je ontwerp
Lunchbox Take a Break Large met flamingo
Voor de grote eter
18,99
Start je ontwerp
Lunchbox Take a Break Large met scooter
Voor de grote eter
18,99
Start je ontwerp

Grote Lunchbox voor volwassenen

Voor de grote eters heeft MyMepal een grote lunchbox voor volwassenen. Je kunt er maar liefst 8 boterhammen in kwijt. Zo weet je zeker dat je genoeg brood bij je hebt om de dag door te komen. Natuurlijk kun je ook andere lekkere dingen meenemen, want er is extra ruimte in de broodtrommel voor volwassenen. Trakteer jezelf op iets zoets, zoals een koekje, chocolade of wat fruit. Lunchen is nog nooit zo leuk geweest!

Handige lunchbox met vakjes volwassenen

Als je verschillende dingen meeneemt, wil je natuurlijk geen chaos in je lunchbox voor volwassenen. Bestel daarom een handige lunchbox met vakjes voor volwassenen. Je kunt fruit, noten of koekjes meenemen in de handige bentobox. Bak je eigen koekjes of een heerlijke cake. Dan kijk je de hele dag uit naar die heerlijke lunch in de pauze. Je maakt een praatje met een collega, drinkt een heerlijk kopje koffie of thee en eet een lekker zelfgebakken koekje of plakje cake. Je neemt je lunch mee in een mooie, zelf ontworpen lunchbox voor volwassenen. Zo heb je niet alleen een heerlijke lunch, maar ook een unieke lunchbox.

Unieke broodtrommel volwassenen

Het is leuk en niet zo moeilijk om een lunchbox voor volwassenen te ontwerpen. Bekijk ons assortiment en kies een mooi ontwerp. Je kunt ook je eigen creativiteit de vrije loop laten. Kies mooie afbeeldingen uit onze ontwerptool en voeg een persoonlijke foto toe. Welk thema of welke kleur ga je kiezen? Kies bijvoorbeeld een mooie roze lunchbox met flamingo's of een chique blauwe met madeliefjes.

Een prachtig cadeau 

Een lunchbox voor volwassenen is ook een leuk cadeau voor Moederdag, Vaderdag of een verjaardag. Wie ga jij verrassen met een persoonlijk cadeau? Kies een mooie foto van jou samen met je moeder, vader of een vriend en laat die op de brooddoos drukken. Met een lieve tekst als "lieve mama" of "beste vriendin" wordt het nog persoonlijker. Je tekst verschijnt in een mooi lettertype op de lunchbox. Zowel het lettertype als de kleur van de letters kunnen worden aangepast. Zo kun je in een handomdraai een lunchbox ontwerpen. Je ontwerp zal een prachtig cadeau zijn waar de ontvanger elke dag van zal genieten! Begin dus meteen met ontwerpen en bestel een lunchbox voor volwassenen.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!