• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Waterfles vliegtuig

Is jouw kind gek op vliegtuigen? Laat je kind zweven met zijn of haar hoofd in de wolken en geef hem of haar een waterfles met vliegtuig. Zie jij het stralende gezicht van je kind al voor je als hij of zij het cadeau open maakt? Wacht dan niet langer en ga meteen aan de slag en ontwerp een mooie waterfles vliegtuig. Kies een van deze mooie designs en maak de broodtrommel of waterfles helemaal af met de naam van je kind of een eigen foto.

{trans.orderby}
Mepal Lunchbox Campus vliegtuig en helikopter
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus Vliegtuigen in wolken
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Schoolbeker Campus Vliegtuigen in wolken
Helemaal rondom bedrukt
15,99
Start je ontwerp
vliegtuig en helicopter Mepal Campus Pop-up ronddruk
Helemaal rondom bedrukt
18,99
Start je ontwerp
Mepal Campus Pop-up Vliegtuigen in wolken
Helemaal rondom bedrukt
18,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchpot Ellipse Vliegtuigen in wolken
Voor een verse lunch
20,99
Start je ontwerp

Welke waterfles kies jij?

Bij MyMepal vind je een ruim aanbod aan gepersonaliseerde waterflessen in diverse uitvoeringen. De Mepal drinkfles Campus heeft een handige pop-up tuit waarmee je de fles met één druk op de knop kunt openen en sluiten. Je kunt ook de handige schoolbeker kiezen. Deze kan je kind gemakkelijk open draaien. Kies de beker of fles die het beste bij je eigen voorkeuren past en maak er wat mooist van! Of kies een van onze designs en bestel gewoon meteen de waterfles vliegtuig.

Kleurrijk assortiment

De waterfles met vliegtuig is verkrijgbaar in diverse kleuren. Bovendien kun je de waterfles vliegtuig personaliseren en de naam van je kind toevoegen. Zo weet je zeker dat niemand per ongeluk uit zijn of haar fles drinkt! Het is erg gemakkelijk om de fles te personaliseren. Je kiest de kleur van de fles en plaatst je naam en foto en eventueel andere afbeeldingen. Ook leuk om cadeau te geven! Met een zelf ontworpen waterfles vliegtuig geef je een persoonlijk cadeau. Een leuk cadeau voor jong en oud.

Weet jij al hoe je mepal drinkfles eruit moet zien?

Heb jij al in gedachte hoe jouw waterfles vliegtuig eruit moet zien? Dan kun je meteen gaan ontwerpen! Ben je er nog niet uit? Bekijk dan ons assortiment en doe inspiratie op. Je kunt het ontwerp zo kleurrijk maken als je zelf wilt, of juist strak en basic met alleen je naam. Laat je creativiteit de vrije loop, open de ontwerptool en ontwerp een prachtige waterfles vliegtuig! Wil je toch nog een nachtje slapen over je ontwerp of is het nog niet helemaal af maar heb je geen tijd meer? Maak dan een account bij ons aan en sla je ontwerp op, zodat je het op een later tijdstip kunt afmaken en bestellen.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!