• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Grote waterfles

Heb je snel dorst? Dan wil je natuurlijk niet zonder drinken op pad gaan. Of je nou een marathon gaat lopen of niet. Het kan natuurlijk altijd dat je veel dorst hebt. Neem dan een grote waterfles mee als je de deur uit gaat. Zo weet je zeker dat je voldoende drinkt en hoef je niet onderweg een wegwerpflesje te kopen. Zo zorg je dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook nog eens voor het milieu!

{trans.orderby}
Mepal Waterfles Ellipse 700ml jongen met naam
Lekker groot
17,99
Start je ontwerp
Mepal Waterfles Ellipse 700ml jongen met naam en foto
Lekker groot
17,99
Start je ontwerp
Mepal Waterfles Ellipse 700ml met naam
Lekker groot
17,99
Start je ontwerp
Mepal Waterfles Ellipse 700ml eenhoorn met naam
Lekker groot
17,99
Start je ontwerp
Mepal Waterfles Ellipse 700ML
Lekker groot
11,99
Start je ontwerp

Spetter pieter pater, lekker helder water!

Voldoende water drinken is er belangrijk. Het is dan ook verstandig om altijd drinken bij de hand te hebben, ook als je de deur uit gaat. In de zomer is het ook heerlijk verfrissend en kun je extra ijsblokjes in je grote waterfles doen zodat het water heerlijk koud blijft. Dankzij de handige lus kun je de waterfles groot ook gemakkelijk dragen. Natuurlijk hoef je er niet altijd water in te doen en kun je voor de afwisseling ook eens limonade of een lekker sapje meenemen. Je kunt de fles makkelijk schoonmaken en deze mag zelfs in de vaatwasser.

Unieke waterfles

Welke kleur fles kies jij? Je kunt een doorzichtige grote waterfles kiezen. Dan zie je welke kleur jouw drankje heeft, maar het is ook leuk om een mooie kleur te kiezen. Bijvoorbeeld vrolijk roze of lichtblauw. Ben je trots op jouw waterfles en wil je dit aan iedereen laten zien? Laat dan je naam op de waterfles groot drukken en kies zelf de kleur. Het maakt niet uit in welke kleur van de regenboog je jouw naam op de grote waterfles wilt hebben staan, alles is mogelijk! Ook het lettertype kun je aan jouw wensen aanpassen zodat de fles echt bij je past.

Grote waterfles kopen

Wil je een grote waterfles kopen voor jezelf of voor iemand anders? Dit kan in een paar makkelijke stappen. Neem dus even de tijd en ontwerp jouw persoonlijke waterfles groot. Het is ook erg leuk om iemand een grote waterfles cadeau te doen. Je verrast de ontvanger dan niet alleen met een handig cadeau, maar ook met een persoonlijk cadeau. Want je zet natuurlijk een leuke tekst of de naam van de ontvanger in sierlijke letters op de fles. Met een vrolijke afbeelding maak je het design helemaal compleet en zal de ontvanger versteld staan.

Handige waterfles

Een grote waterfles kopen gaat eenvoudig en snel. Bestel nu een zelf ontworpen waterfles groot want een grote waterfles komt altijd van pas, of je nou gaat sporten, wandelen of werken. Ook in de auto is het erg handig om water bij de hand te hebben. Zeker als je in de file terecht komt en langer onderweg bent dan gedacht of als je op vakantie gaat. Je kunt de grote waterfles overal mee naartoe nemen!

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!