• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Waterfles met rietje

Ben je op zoek naar een handige waterfles met rietje voor jouw kleintje? Bekijk dan ons veelzijdige assortiment en kies een drinkfles met rietje die bij jou en je kindje past. Ook voor volwassenen hebben we prachtige waterflessen in ons assortiment. Alle flessen kun je helemaal aanpassen aan jouw smaak. Kies dus snel een leuk design of ontwerp je eigen waterfles met rietje en naam. Met de naam van jouw kleintje op de waterfles heb je later een leuk aandenken aan die bijzondere tijd waarin je kind opgroeit.

{trans.orderby}

Kies jouw waterfles met rietje

Mepal Antilekbeker Mio
Gegarandeerd lekvrij!
14,99
Start je ontwerp
Mepal Rietjesbeker Mio
Makkelijk af te sluiten
14,99
Start je ontwerp
Mepal Oefenbeker 360° Mio
Drinkt als een echt glas
14,99
Start je ontwerp


Inspiratie voor jouw eigen waterfles met rietje

Mepal Waterfles Campus met zebra
Ideaal voor sporten
17,99
Start je ontwerp
Mepal Waterfles Flip-up Campus met zebra's
Flip en drink!
17,99
Start je ontwerp
Mepal Antilekbeker Mio draak
Gegarandeerd lekvrij!
14,99
Start je ontwerp
Mepal Rietjesbeker Mio space dieren
Makkelijk af te sluiten
14,99
Start je ontwerp
Mepal Rietjesbeker Mio kangoerooe
Makkelijk af te sluiten
14,99
Start je ontwerp
Mepal Rietjesbeker Mio met zebra
Makkelijk af te sluiten
14,99
Start je ontwerp
Mepal Rietjesbeker Mio met monsters
Makkelijk af te sluiten
14,99
Start je ontwerp
Mepal Oefenbeker 360° Mio hartjes
Drinkt als een echt glas
14,99
Start je ontwerp
Mepal Oefenbeker 360° Mio toekan
Drinkt als een echt glas
14,99
Start je ontwerp

Rietjesbeker

Ben je net moeder geworden? Geef jouw kleintje een mooi cadeau: een waterfles met rietje en naam! Uit deze fles kan jouw ukkie makkelijk drinken en dankzij het klepje kun je de fles makkelijk opbergen en meenemen. Ideaal dus om onderweg mee te nemen! Zelfs in de auto want de rietjesbeker gaat gemakkelijk open en dicht, waardoor je kindje helemaal zelf slokjes kan nemen. Dat voorkomt een hoop geknoei en voor je kindje is het leuk om zelfstandig te drinken. Wat ook erg handig is: de waterfles met rietje mag na gebruik in de vaatwasser.

Waterfles met naam en rietje

Je bent sinds kort een trotse vader of moeder en wilt de naam van je kind op de waterfles met rietje laten bedrukken? Dan ben je bij MyMepal aan het goede adres! Personaliseer de rietjesbeker en voeg de naam van jouw ukkie in een mooi kleurtje toe. In onze designtool heb je ook de mogelijkheid om het lettertype aan te passen. In een handomdraai pas je alles naar jouw wensen aan en ontwerp jij een unieke waterfles met rietje en naam. Sla het ontwerp in je account op of bestel meteen je waterfles met rietje.

Drinkflessen met rietje en een prachtig design

Ontwerp de waterfles met rietje helemaal naar jouw smaak of kies een van onze designs. Ga bijvoorbeeld voor een fles met een zebra, leeuw of toekan. In onze designtool kun je ook veel leuke afbeeldingen vinden. Kies mooie bloemen, schattige dieren of een brandweerauto en bepaal zelf de plaats van de afbeelding op de waterfles met rietje. Het is ook leuk om een eigen foto te gebruiken. Je hebt ongetwijfeld al veel schattige foto’s van je kleintje. Deze zal er prachtig uit zien op jouw zelf ontworpen rietjesbeker!

Drinkfles met rietje volwassenen

Een waterfles met rietje is natuurlijk erg handig voor je kleintje. Wil je zelf ook een mooie waterfles bestellen? Bekijk dan ons assortiment en kies jouw lievelingswaterfles. Bijvoorbeeld de Ellipse drinkfles met rietje voor volwassenen met een makkelijk lusje of de Mepal waterfles Campus met een handige drukknop. Kies het zelfde designs zodat de flessen matchen. Dan vorm je samen met je kleintje een leuk duo!

Tuitbeker

Twijfel je nog of de waterfles met rietje wel de juiste drinkbeker voor je kind is? Je kunt ook een antilekbeker bestellen of de Mepal oefenbeker kiezen. De antilekbeker heeft twee handige handvaten, waardoor jouw kleintje deze gemakkelijk kan vasthouden. De oefenbeker is voor als je kindje wat ouder is en je de overstap naar een glas wilt maken. Dan is de oefenbeker een handige tussenstap. Voor jongere kinderen is de waterfles met rietje ideaal. Bedenk dus goed welke fles of beker jouw kindje het beste kan gebruiken. De anitlekbeker of toch de rietjesbeker? Bestel meteen jouw lievelingsbeker en probeer het uit!

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!